12

Свобода на словото

преди 3 години

Никога не съм бил привърженик на Радев, обаче не мога да плюя по някой, който има смелостта да посочва несъвършенствата на управляващите, независимо дали е президент или обикновен гражданин. Аз също не съм сляп и няма как да обвинаям някой, че критикува с право.

11

До 1

преди 3 години

Жалки позитанци, избълват 300 еднакво тъ пи коментара за 10 минути като видят Бойко, после ГЕРБ плащали на ***

10

Анонимен

преди 3 години

Хайде всички заблудени Герберски овце на амбразурата.Най хубавото е, че ви остана по малко от месец да ядете .айна след това в канала.

9

истина

преди 3 години

Не си опонент, а си резидент разединител на народа.

8

Анонимен

преди 3 години

Ти си руски агент

7

Деен

преди 3 години

Да ,ама Буци сега е при църквата под връх Шипка,качил се е на покрива и я ремонтира със собствените си ръце в джоба.А не ходи само по празници да се показва.След дъжд,но качулка,все пак.

6

Анонимен

преди 3 години

ти си един дърдорко и Страхливец - защо не направи партия ,да вземеш власта и да вършиш Дела в полза на Народа ?а така като обикновенна лайкучка - дрън дрън и баба знае

5

zer

преди 3 години

da be da

4

Анонимен

преди 3 години

Не знам човек, толкова много разединихте хората, че вече подобни изказвания са смешни.Нацията ни е обезверена. Хората нямат вяра освен във властимащите, и в себе си.Това може да се наблюдава и в коментарите. Различното мнение е приемано винаги като грешно. За това вината е основно ваша, на политиците. Целите разединение, а не обединение. За какъв просперитет говорим тогава?

3

Анонимен

преди 3 години

Хаха фигурант

2

Наско

преди 3 години

Отново оправдания, общи приказки и абсолютни глупости. И както винаги свършена реална работа - нула.

1

Бойко Борисов

преди 3 години

Нареждам на всички мои *** да започвате да ме защитавате без почивен ден на три работни смени и да плюете по генерал Румен Радев, защото рейтингът му е 70% а моят е 16%! Преминаваме на 24 часово работно време. Така ще е до изборите, свиквайте! Пари за заплати нема! Да се използват опорките "фигурант" и "радефф".