19

човек

преди 4 години

Гоце Делчев е толкова македонец, колкото Доналд Тръмп е индианец.

18

Анонимен

преди 4 години

do germaneza - *** си остава болклук.и ти също

17

Анонимен

преди 4 години

Ама то няма да стане с чакане на ГРОБ,Тиквун,Шкембе войвода и вся остальная *** да реагират!Те знаят само да се подмазват и изпълняват безпрекословно заповедите от ФАЩ и(ф)ЕС!Нещата може да оправим само ние,ако вече не сме станали всички само един мат'рял,от който Тиквата си забърква,каквото поиска!Така,че,всичко зависи само от нас - масово излизане пред говорилнята и бърлогата на Вечната Тиква!Масово!Ако сме "българи"!!!Ама трябва да си размърдаме планктонските *** и излезем навън

16

???

преди 4 години

А пък ние даже и с некупените още хвърчила,които не могат да направят завой щели сме да ги пазим.

15

Ops

преди 4 години

Насила, хубост не става. Теглиме им една пловдивчанка и ги заряаваме да се оправят. Тия хорица са били българи преди 70 години, сега ще стават албанци. Ама спираме да им даваме и Бг паспорти.

14

ВНИМАНИЕ!!!

преди 4 години

КГБ АКТИВИЗИРА АГЕНТУРАТА СИ В БГ И МАКЕДОНИЯ ЗА РАЗКОЛ МЕЖДУ ДЪРЖАВИТЕ! ПЛАЩА СЕ НА САЙТОВЕ И *** ДА НАСЪСКВАТ БРАТЯТА!НЕКА МС ИМВР ВЗЕМАТ КРУТИ МЕРКИ!

13

Хасфалт

преди 4 години

Какво полуаваш като изкъпеш северномакедонец?Получаваш или западнобългарин, или северногръг, или южносърбин! Естествено получаваш и шепа лунатици.

12

Анонимен

преди 4 години

Явно е получен превод от рубли и динари, затова е този изблик. Буря в чаша вода, която няма да спре нито потока макета към паспортното в Благоевград, нито влизането на СМ в ЕС (след което потокът към България ще се усили още повече).

11

за макетата

преди 4 години

много може да се пише, и все ще е обидно. Няма нужда да им обръщаме внимание, шиптърите ще им разкажа играта скоро.

10

Анонимен

преди 4 години

Лунатици, въобще ЕС през крив макерон!

9

избирател

преди 4 години

Другарю Борисов,ние знаем,че нямате СМЕЛОСТТА да реагирате адекватно,но поне вземете направете нещо съвсем не мъжко от рода на.........да ги лансирате първи за НАТО,за Европа.Нещо подмазвачески казвам,както обикновено!!!Тяхната м.................................

8

Анонимен

преди 4 години

Ей и вицовете ни почнаха да крадат тия бре

7

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Е що сега ни...дразните с тази...Македония и какво си...мислили там за нас.Ами няма да стане,макар че са си...западняци за нас и са много по...напред,та може и ние...покрай тях,да...живнем.

6

Диплодок

преди 4 години

Поклон пред паметта на падналите за единението на майка България!Това е велик блян останал трайно в миналото, уви!Да не обръщаме внимание на заблудите на нашите македонски братя и сестри-те не са виновни че са такива!Виновна е световната политика която ги е откъснала от нас.Завинаги.Северна Македония е суверенна държавазатова ние като суверенна държава трябва да кажем НЕ на членството ѝ в НАТО и Европейския съюз!!!

5

Анонимен

преди 4 години

Къде е реакцията на нашата власт?Крайно време е за сурови мерки срещу тия .Предвид расисткия сайт,който много обича да вкарва подобни новини за да могат *** безмозъчни читатели да пръскат злоба и комплекси тук вяра нямам.

4

Пак

преди 4 години

ще го напиша - предпочитам турчин за съсед пред македонец! Даде ли дума ще я изпълни! А македонците са като отровни змии, само че много по-подли. И отношението съответно трябва да е като към такива!

3

АБЕ

преди 4 години

НЕ ИМ СЕ ВЛИЗА НА ХОРАТА В ЕС, ИСКАТ СИ В ЕВРАЗИЙСКИЯ ДА БОГАТЕЯТ...

2

Маучета

преди 4 години

Бойко подписваше като руски цар, после два месеца от хвалби друга новина не чухме, а сега започват проблеми. какво стана с топ дипломацията на ГЕРБ?

1

Ники

преди 4 години

А какво получаваш с македонски паспорт? Едно голямо нищо. С него можеш да ходиш в Сърбия.