15

Nick

преди 5 години

Защо държавата не каже, пък колко може да се спечели, ако се осигуряваш в плик. Една застраховка две, едно допълнително пенсионно и готово, за по малко от 200-300 лева.

14

Гаврош

преди 5 години

Законите така са си гласували , че богатите да стават побогати, а работниците да не доживеем до пенсия. Осигуряване на 4ч., някъде и на 2ч., а се работи по 10-12 ч.Най- добре е бай ***. Точи държавата с Телково решение.Продажни лекари издават неистински документи, продажни в ТЕЛК издават решението и цялото семейство на бай *** с астма, диабет, сакато и т.н.Няма пари в НОИ за пенсии, няма и в Здравната каса за лечение.Държавата е като Темида със затворени очи и не иска види истината.

13

Д

преди 5 години

На държавата не и достигат парите, защото има 1.2 милиона служители държавна бюрокрация. За пенсии и помощи има колко искаш, стига да разкара хрантутниците дето никаква стойност не принасят.

12

Анонимен

преди 5 години

Основното разминаване е в данните, които се тълкуват различно, а не от сива икономика, но трябва да се вкарва страх в хората.

11

Виктор

преди 5 години

Човек с 45 години стаж , взима 330 лв пенсия !"Човек " с нито един ден трудов стаж , взима помощи над 500 лв ! Какъв е извода ?! Всичко е сбъркано ...

10

Ванката

преди 5 години

Бе то, ако има начин, и една стинка няма да внасям, ама... Освен да ми ги крадат и разхищават, друго не съм видял. Нито сигурност, нито образование, нито здравеопазване...

9

Анонимен

преди 5 години

И за къде отиват тия пари кого храним ромчетата

8

Циник

преди 5 години

Повечето българи ... така и така няма да доживеят до пенсия ... не виждам къде е проблема.ЗдравеоМазването ни е на ниво ... работните места и те! При мен възрастта за пенсиониране е 67 год. тенденцията е да стане 70 ... но аз имам план - в Германия има памперси за възрастни ... и много практични ролатори със спирачки , и седалка... държавата губела...много добре - за какво ни е държава - моряща народа си.. и обслужваща шепа *** по върховете? СтаниШеф , КурСланинова, Поптодорова, Бареков.и т.н

7

Анонимен

преди 5 години

Проста вода няма. Щом е в плик значи плика е по добьр от дьржавата

6

Анонимен

преди 5 години

И вие ли почнахте да лобирате за банките.Кво на процент ли сте?Безкасовото плащане е първата стъпка към новото робство.Следващата е чипче.След чипчето -транспондер.И още чипче което ви управлява емоциите и поведеноето от разстояние.Като в Матрицата.Държавата ви краде почти 30% от заплатите за да ги дава за глупости.И никога няма пари и всяка година теглят нови и нови кредоти.Не мислите ли че някой краде?Всяка година се събират десетки милиарди и никога няма пари ..май има нещо,а?

5

Анонимен

преди 5 години

Цитат :"Усреднените загуби на човек пък възлизат на малко над 1000 лева за година, а за период от 30 години набъбват до 32 хил. лв., показват изчисленията на новия софтуер на... " този ще да е някакъв специален, калинкаджийски софтуер, за да смята по този начин. А друг е въпроса, че парите на данъкоплатците, се харчат единствено за развъждане на непотребници. Държавни хрантутници и интегриращи се плащачи.

4

Анонимен

преди 5 години

ми то дали ще е държавата, или работодателя, на работника му е все тая! все някой ги *** осигуровките!

3

Анонимен

преди 5 години

По добре в плик от колкото да плащам на тая (дьржава) Аз жената и децата ми не плащаме нищо в Бьлгария вече 25 годинки защото не живея там и нямам намерение даже парите ходя да си харча в Турция на мутроморито не ми харесва

2

Ядосан

преди 5 години

Държават какво се прави на ударена? Та нали ИП и НАП си затварят очите за своеволията на чорбаджиите. Така скрито се субсидира бизнесът за сметка на работниците.

1

Анонимен

преди 5 години

пенсионния фонд го откраоднаха от бсп още през 90 години!