12

Анонимен

преди 5 години

тоя копира путин, но няма енергийните запаси на русия които спасяват политиките на путин

11

Garibaldi

преди 5 години

Отново в Български сайт главни новини са случките в Анадола.Чудя се дали администратора на днес.бг има турски корени?Защо смята, че ни интересува толкова силно Турция. В България проблеми няма ли, или отново разсейваме стадото?

10

Политически пророк

преди 5 години

Ахааа,той Реджепа затова ли напираше да влезе в ЕС,за да има кой да МУ оправя дефицита и грандоманията?

9

Анонимен

преди 5 години

Нещо не се разбра идеята на автора къде има икономически колапс (правилния термин на икономическа пропаст). Недоверието на останалите държави към власта е политическо не икономическо, това се отразява на икономиката но не води до колапс.Оттеглянето на инвеститори в банковия сектор е другото което се засяга в статията като основно причина, че могат да търсят по добри печалби в този сектор не ги устройва поради политически контрол на печалбите.Но и това не се вързва?

8

баста бе

преди 5 години

Стига сте натрапвали Дойче веле.Какво става в Турция си е турска работа.Като не им харесва на тези от Дойче веле да се заселят в Турция и да им оправят икономиката.

7

Анонимен

преди 5 години

Те ще се оправят. Ще изтеглят няколко милиарда заеми и пак ще вържат двата края. Имат производство. Зависими са много от вноса включително и на хранителни стоки. Само преди няколко години бяха 74 милиона. Вече са 82 . 8 милиона повече народ за десетилетие. Младо население, висока безработица. Повишено потребление. При нас безработица почти няма защото всичко бяга навън. Вече сме под 7 милиона.

6

Див селянин

преди 5 години

Заслужават си го, както и ние си заслужаваме тиквопитекът - ***!

5

Handel

преди 5 години

Тъкмо щях да напиша, че за моя изненада DW най-сетне са написали грамотен материал, когато прочетох това "Всъщност турската икономика отбеляза ръст от 7,4% - по-висок, отколкото този на китайската икономика.". Което е истина, и не-икономистът про това започва да се чуди "Ми що тогава им се влошава икономиката?". Писарушката е пропуснал, или по-точно си няма понятие, че това са след-инфлационни проценти. Т.е. 15% инфлация и 7.4% ръст дават реално 7.6% спадане, а не растеж.

4

Факт

преди 5 години

Може да е диктатура,обаче Турция има огромна икономика,която работи.Чат-пат има и кризи.Какво да кажем ние,дето имаме пародия на икономика????

3

Osman

преди 5 години

Като се меша в икономиката, която не разбира, така ще е. Ама нека. Тя кризата ги мъчеше вече, но хайваните пак си го избраха. Дано сега гладът им влее малко акъл в кратуните, макар че се съмнявам. Белите турци ще се оправят някак си. Да му мислят бедните, многодетни, дето гласуват масово за хайванина.

2

Василев

преди 5 години

Турция е силна държава!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

1

Lele

преди 5 години

По стабилна икономика в Европа и армия няма стига пропаганда който Ви вярва ходи там и го тъпчат с торти вместо с пари.