8

Анонимен

преди 6 години

Повечето от децата със СОП все им е едно дали ще да е нормално училище или не. Това е по-скоро каприз на родителите. Защо не наричате нещата с истинските им имена, защо не приемете, че децата са различни. Държавата би трябвало да осигури индивидуални грижи за всяко дете спрямо неговите потребности.

7

Симо

преди 6 години

Защо истината е "скандална" и защо някой който я е назовал трябва да се накаже?

6

Анонимен

преди 6 години

Шундова е права! Случващото се е потвърждение на думите и!

5

Anonymous

преди 6 години

Права е тая даскалица, послушайте я!

4

Анонимен

преди 6 години

А какви са ?Опасни са си на 100%.Ще изкара ножът ще заколи някое дете?Какво ще го спре?Красивите думи изписани от изтрещели лелчета-пишман психоложки по европрограми? Булшит.

3

Анонимен

преди 6 години

Права е!!! Аз съм "преподавала" на едно такова СОП...даже и животно не мога да го нарека,плюеше,хапеше,въртеше се като бясно по пода...майка му беше в час с него, блъскаше я,храчки...а другите деца търпяха! Защо? Защото системата казва че трябвало да се интегрира... е, децата се преместиха в други училища и класове! Интегрираха го!

2

Mimoza

преди 6 години

Вчера имаше огромна дискусия в друг сайт.Моето мнение е, че так наречената социализация на деца със СОП НЕ Е възможна и това само вреди на останалите нормални деца. Трябва да се върнат специализираните градини и училища. Тази учителка е права!

1

Елена

преди 6 години

Ресурсните учители имат график за работа с тия дечица по няколко часа седмично и то насаме с тях.През останалото време са в групата в която госпожата се грижи за трийсетина деца.Как се справят нямам идея.