25

дядо Стоен

преди 6 години

Хайде да поговорим за Драгалевския Крадец и Хвърковатата му чета:Бакъря,педалът Дачо(царство му небесно), Кошлука,Надка Свирката,Сашо Свинята, малоумно хилещия се кмет, и другите знайни и по-незнайни рушители и негодяи,вместо да бистрим световната политика с посраните си ***.

24

Анонимен

преди 6 години

Каква красота, каква мощ и свръхманевреност - Су 35 МАКС 2017Фантастика!

23

Анонимен

преди 6 години

Много,много обедня Русия и тръгна отново да заграбва от съседите.Донбас,чечения,карабах,Грузия,Армения,Калининград,курилите още много имат да връщат скоро.

22

ТHE Патриот

преди 6 години

така както българинът може да забие камата в черепа на натовеца и руснак не може!

21

Анонимен

преди 6 години

"" Защото пък е най богатата страна в света на ресурси. ""................Винаги са ми били смешни селските русофили като почнат да повтарят КАТО ЗОМБИТА тезите на съветската пропаганда ...Кой се интересува от вашливите ви ресурси бе селски потури неграмотни, като само една от ИТ компаниите на Америка струва повече от всичкия нефт на русия ...Жалки бедняци неграмотни, вие слушайте руската пропаганда и после се чудете защо сте изпаднали

20

Анонимен

преди 6 години

Българите казват: "Гладна мечка,хоро не играе."

19

Анонимен

преди 6 години

Много скоро еворо-гeйчeтата ще изядадат солидна порция шамари.

18

Анонимен

преди 6 години

Всички на почивка ли са?Много слабо представяне.Няма кой и минус да ти сложи.

17

КОЙ

преди 6 години

ще гръмне пръв? - Отговора е нито едните, нито другите! Пръв ще гръмне джоба на българина след като и хлебеца ни поскъпне ей така за спорта от есента. Справка съседната статия...

16

Анонимен

преди 6 години

Браво на НАТО, една камара държави и всички срещу Русия. Явно ги е страх от Русия. Ако някой е обкръжен от толкова човека готови да го разкъсат, какво очакват да прави обкръжения, да ги покани на кафе? Не са познали.

15

Анонимен

преди 6 години

Лекичко загатват, че Русия се е запътила за там където е и СССР.

14

Помия

преди 6 години

Аман от помииии. Колко окупирани държави в света има от САЩ а ....България една от тях.Колко бази по света има САЩ над 700. Нато се приближава до Русия не тя.

13

Ala_Bala

преди 6 години

Никой от големите няма да гръмне. Ще си намират маши, които да се бият за тях и ще им продават оръжията си, даже на едни и същи и едните и другите. Глупави народи и алчни управляващи по света колкото искате.

12

Голяма смешка

преди 6 години

Спомням си в годините как английските запалянковци бяха станали напаст в целия свят - където и да отидеха трошаха, чупеха и биеха. Стигна се до положение когато загинаха 40 привърженици на Ювентус и забраниха на английските отбори да играят в клубните турнири на Европа 5 години.Миналата година англичаните искаха пак да си покажат рогата, но много бързо им показаха истината, натрошиха ги за броени минути. Има записи в Тубата на боя.

11

Да бе, да

преди 6 години

Русия дрънкала оръжие... Тия сащисаните ръгат пръчката в бърлогата на Баба Меца, па после реват като изядат шамара.

10

Анонимен

преди 6 години

Как Путин възроди военно Запада...всичко е казано в заглевието: "ти на мен, аз на теб".ако запада не се разширяваше и нямаше "заплаха" - шеше ли да го има *утин? не, най-много да беше чубайс или дневалнияако го нямаше *утин и "заплахата от изток" - щеше ли да има оправдание засиленото присъствие по западните граници на русиявсичко в международните отношение е пълен та*ак и парлама ! обикновените хора отдавна прозряха цирка плавното налагане на електронно - банковият концлагер в цял свят

9

Анонимен

преди 6 години

Ройтерс, Дойче веле, все тая!

8

ТHE Патриот

преди 6 години

ВНИМАНИЕ СТАТИЯТА Е АМЕРИКАНСКА ПРОПАГАНДА И ХИБРИДНА ВОЙНА!

7

До 6

преди 6 години

Само с данни от БВП не става. Русия има 12 пъти по малък военен бюджет от САЩ, а държи в страх целия свят. Защото пък е най богатата страна в света на ресурси. А ресурсите воюват, а не фалшивите долари

6

Анонимен

преди 6 години

SAMO GERMANIA MOGE DA POBEDI RUSIA.USA I VELIKOBRITANI POBEDIHA GERMANIA PREZ VTORATA SVETOVNA VOINA.AKO NE BYAHA TE RUSIA BESHE POBEDENA.