27

Анонимен

преди 9 години

Ако руснаците дойдат у нас българският народ ще посрещне танковете с цветя и венци...

26

Анонимен

преди 9 години

Путин ги върти всички на малкия си пръст. Играе си с тях като котка с мишки. Смешни са и ЕС и САЩ.

25

Анонимен

преди 9 години

Путин най-добре да си подаде оставката и да спре да бълга тъпотии

24

Паралели

преди 9 години

И Хитлер превзе Полша за 2 седмици, Бенелюкс и Франция за 1 месец. Паралелите са много. Просто се чудя дали накрая Путин ще събере малко смелост както фюрера да се гръмне сам или ще му метнат въжето както на по-нисшите нацистки престъпници след Нюрнбергския процес...

23

st

преди 9 години

Можеш ама друг път еххехехееххеехех митовете за силната руска армия ехехехехехехехехехеххеехехехехехеххеех.

22

Даниел

преди 9 години

Мдааам, Путин и Кремъл са се усетили, че са направили гаф с такова изказване и сега се опитват да замажат положението. Късно. Подпалиха чергата в Крим и Донбас и сега чакат някой да им има вяра. Вече никой не вярва на Москва, за всички е ясно, че праща войници в Източна Украйна и военна техника. Путин се набута в розите, сега ще си сърба попарката.

21

Анонимен

преди 9 години

Навремето и у нас един подобен на путин политик се беше изпуснал да каже "да дойдат танковете" и след това вече никой не се интересуваше какво говори. Същото е положението на путин след необмисленото му изказване, вече няма никакво значение какво ще каже.

20

Анонимен

преди 9 години

Не знам в какъв контекст е казано, но 2 седмици са много. За 3 дни може да прегази Украйна а НАТО дори няма да разберат какво става, ще разберат в последствие. Въпроса е какво ще прави после с Украйна ако я превземе, там само 10 милиона са проруски настроени, останалите не обичат Русия и Путин много добре го знае. Никога руски войски няма да влязат в Украйна, а най-вероятно зимата самите украинци ще молят Русия за помощ.

19

Анонимен

преди 9 години

Барозу е бил комунист маоист. От ултраляв е станал десен. Може ли да му се има вяра. На какъв език са приказвали. На португалски?

18

Факт

преди 9 години

Ако изпратим с две маршрутки цялата си армия в помощ на Киев,друг път ще го превземе за 2 седмици

17

:)

преди 9 години

Как ги *** не е истина хахахаха

16

Анонимен

преди 9 години

правилно му го е казал,и то не само киев могат да превземат за две седмици,намекнал му е че не може да се бъзикат така с Русия и да внимават да не настъпят котето по опашката, амат от ЕС и американски ***,с тая воина в украина си промених коренно мнението за ЕС и неговите демократични ценности, а за сащ нямам думи/ сбирщина от ***

15

Анонимен

преди 9 години

"Руснаците и украинците са една нация", "Мога да превзема Киев за 2 седмици" са все извадени от контекста на "Mein Kampf" !

14

Анонимен

преди 9 години

Европейците по принцип са коректни и спазват думата си и договорите си. Става въпрос за техните договори. Един славянин или източно европеец никога не трябва да разчита на договор с Европа дори да е подпечатан с 10 печата, за тях не сме хора, готови са на всякакви мръсотии спрямо нас ако имат изгода и за тях това е нормално.

13

Ghost

преди 9 години

Контекста има друг смисъл... За какво ми е да пращам 10 войничета и да ставам за смях като ги хванат,като мога взема Киев за 2 седмици...Докато някои други сериозни дипломати съвсем сериозно и открито говорят за война с Русия,което си е направо скандално но май на никой не му прави впечатление.

12

Кремъл

преди 9 години

да извадим и една поправка от контекста: НЕ "Две седмици" А "Два дена"

11

Убит

преди 9 години

Контекста е че Путин е имал предвид Брюксел а не Киев

10

Анонимен

преди 9 години

"както СССР изгуби Афганистан"СССР никога не е имал Афганистан и никога не е имал претенции към Афганистан. Влязоха там по силата на военен договор и по настояване на афганистанското правителство което беше светско и искаше помощ срещу талибаните които бяха финансирани от ЦРИ. Разбира се това беше грешка на СССР, могли са да откажат и да не изпълняват договора, с талибаните не можаха да се оправят но същата грешка направиха и САЩ.

9

Анонимен

преди 9 години

До ЕСПрав си Обаче гледай нашите бармани как се надъхват. :)))

8

***

преди 9 години

И какъв е контекста тогава? :))