9

Анонимен

преди 9 години

България е във фалит. И последният опит да се спре тоталния хаос пропадна. Ако и сега не избием ***, значи сме не овце а амеби. До 9-то коляно.

8

Анонимен

преди 9 години

Друга е играта!Жега, страшна жега ще мори *** следващите дни! Примката се затяга, арестът предстои!

7

Анонимен

преди 9 години

След ината на бойко мутрата българоубийеците от герб си намалиха процентите от 27% на 25% толкова ще спечеля на 5 октомври отново няма да имат мнозинство и никога повече няма да управляват самостоятелно.За ужаст на бойко тиквуна гъзоблизците му избирателната активност на идващите избори ще е много ниска.Хората се отвратиха от всички политици независимо дали се казват боко тиквеника прочие и затова не гласуват на изборите

6

Избори

преди 9 години

Разбрахте ли коя ще е следващата коалция след изборите. Колкото и ГЕРБ да се кълнат че няма да влизат в коалиции. Пак ДПС ще кадрува както и до сега, а в комбинация с ГЕРБ вече става страшно.

5

Анонимен

преди 9 години

Късно е Боце, вчера беше обезчестен.

4

nacionalist

преди 9 години

Робърт де Нири в 'Жега' днес ми прилича на малката русалка в сравнение с тандемът Цветан Василев и Бойко БорисовПарите вече не са откраднати от КТБ, тъй като се гласува да се изтегли зaем от името на децата ни, с който да се върнат тези пари!Т.е. парите вече са откраднати от държаватаИ то по-осбено тривиален и нескопосан начин, но за овцете бе достатъчен!!!Къде сте граждански общества и пртестни мрежи когато пред очите ни обират !!Или и вие сте в играта и сега мълчите !Кой Кой КойПРОТЕСТ!

3

ххх

преди 9 години

така де. Преди време Доган беше поръчал да убият Боко, но сега явно са се договорили и са разделили баницата!

2

maketo

преди 9 години

до 1 но БКП набира сили и есенеска ке си изберем истинските комунисти

1

Анонимен

преди 9 години

бойко е велик мачкай червените маймуни и като дойдеш на власт всички на борсата за безработни