18

Хитър Петър

преди 11 години

Събрали се в ПЕС да избират нов лидер. Кой да изберат - социалисти много, кой от кой по- крадлив.В това време, станишев пътувал за Брюксел заради следващата доставка цигари. Ама му се досрало и отбил край пътя. Излязъл от колата, обърнал се и свалил гащите. Да, ама депутатите го видяли...-А, такова червено не съм виждал! - казал един депутат.-Избираме го! - отвърнал другИ така станишев станал председател на ПЕС.И така, станишев

17

1

преди 11 години

слънце наше,кметовете вече са избрани,а за министри и зам.министри,не ти,а народа ще каже ,от коя партия ще са,оха краво нивата е дълга.

16

Кабули

преди 11 години

Първи мандат - Бойковизация. Втори мандат - Путинизация. Зиме иде, а слънчасва. Що е то?

15

Анонимен

преди 11 години

на снимката виждате един ***

14

Анонимен

преди 11 години

Жълта фланела,жълта карта,изтърван от психото!

13

Гай Юлий Цезар

преди 11 години

А защо ручахме жабетата, че Доган каза преди 4 години, че той командва България?Този генерал от Пожарната се помисли за феодал, а България му е еднолично владение!Само хора с две гънки на мозъка могат да гласуват пак за него.

12

Писмо до шефа

преди 11 години

Бойко аз искам да съм заместник министър.Така хем от мен няма да се иска да нося пряката отговорност, хем ще съм с ранг на министър.Депутат не ща - жената няма да е доволна ''Виж Пешо е министър, пък ти само депутат.''Ако може да не е някое важно министерство, че съм некадърен, ще я оплескам.Ама ще те слушам, каквото кажеш това е.За онея далавери от преди още си мълча.Това със закъсненията за работа няма да се повтори.А що се отнася до Петрова, вече в работно време ще гледаме да не се случва.Да живее България!

11

жираф

преди 11 години

Абе то е ясно,че тоя нищо не решава................поне хората които са над него и дърпат конците, да му затворят малко устата да не се прави на "аз съм голямата работа-аз коля,аз беся" !!! Не се ли усеща,че става смешен с изцепките си ???

10

да-да,ама не

преди 11 години

Горката "ТИКВА" той си мисли че България е любимата му мутренска групировка СИК...Ало,г-н Борисв,СУВЕРЕНА все още решава кой ще управлява в тази страна.По-скоро да идват изборите ,че станахме за смях пред света...Бог да пази България.

9

Откъде пари?

преди 11 години

Откъде пари за да лети всеки ден с правителствения авиоотряд по два пъти??? Кой плаща екскурзиите с предизборна цел ???

8

8

преди 11 години

Точно така-пари само на работещите общини.

7

Патриот

преди 11 години

Свобода или гроб!

6

Искам гаранция

преди 11 години

200 000 за да гласувам за ГЕРБ, да внесат парите по моя сметка и тогава ще говориме

5

читател

преди 11 години

Айде червените пак се нас*аха...

4

Така е

преди 11 години

ГЕРБ е един гьол, само едни намерения и нищо конкретно и държавата затъва

3

Libra

преди 11 години

Не, приятелю! Не решаваш, кой депутат, кой кмет, кой министър. Българския народ ще реши!За много всемогъщ почна да се взимаш, но накрая много ще ти се стъжни. Много!

2

Анонимен

преди 11 години

*** с простака му !

1

ГЕРБ

преди 11 години

ГЕРБ Групировка за Екстремно Разрушаване на България