13

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли да разясни как точно работи БГ правосъдието и по-точно ,на кое по ред провинение де факто лежиш???

12

Анонимен

преди 1 година

Е това са десебарските протестъри.На тоя протекцията му е идела отгоре.Тия взривиха България по - миналото лято.

11

Мъка

преди 1 година

Никой не спазва закона.Тези адвокати които са го покривали до сега те са за убиване заедно с полицията на която е плащал и си е затваряла очите.Бягайте от България деца.

10

Анонимен

преди 1 година

До 1Ами може би от никого? Не разбирам закона, какво трябва да стане, ако те хванат да шофираш без книжка? В ареста ли те водят? Какво следва след това? Не може директно да те тикнат в затвора.

9

Аз

преди 1 година

И какво прави тоя КАТ ве?!В Русия ако хванат някой дрогиран или пиян да кара му разкатават фамилията!Европейска колония!

8

да, но ЗАЩО

преди 1 година

Сега всичко ще ни разкажете за него. Но хората искат да знаят, ЗАЩО такива като него са на свобода, дрогират, шофират и са потенциални убийци, както се оказа. Имал 47 акта и 49 наказателни постановления. Нямал книжка, колата без номера. Арестуван и разследват за наркотици, побой и какво ли друго не. И вместо да лежи на топло, той си джитка по улиците с 160км/ч.

7

Анонимен

преди 1 година

"Не можем да огреем навсякъде. Ако има възможност Столична община да ни осигури малко средства и да сложим на повече булеварди стационарни камери за заснемане на скоростта, призова комисар Тенев" ***, въпросния джип е заснет от ЧЕТИРИ от ВАШИТЕ камери как кара с 200 в Центъра. Не обяснявай как не сте виждали какво прави! Имате хора, които гледат тези камери, и сте можели да го спрете за проверка на място, но вие го познавате и затова сте го оставили да вършее, докато не е станала белята.

6

Анонимен

преди 1 година

То на туй момче по лицето му личи че е изпаткал :))))

5

Бедил

преди 1 година

Каква работа сте си свършили бе пуяк. Веднага оставка безхаберник

4

Анонимен

преди 1 година

То това си е виц, първия път ти я взимат книжката после вече няма какво да ти вземат и те пускат (разбира се след като си плати, а може и да им набива и шамари ако го спрат и не са иструктирани "отгоре").

3

селянин

преди 1 година

тая работа без паре не става

2

Анонимен

преди 1 година

Тия как са е нашарил по лицето, грозна картинка. Кое в хубавото на това, така да се обезобрази тоя.

1

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега на тези, от които е зависело той да е задържан и спрян да шофира да им се потърси отговорност.