9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Заплатите са функция от производителността на труда.Пенсиите са функция от внесени през годините осигуровки и са заместващ доход! Принципите при формиране на двата вида плащания са съвсем различни,както и целите за които са създадени.А това,че голяма част от работодателите,не плащат осигуровки върху реално изработени и платени пари и съгласието на работниците с това,е проблем от които страдаме и ще страдаме много яко след години!

8

Анонимен

преди 3 години

ми откажете се от субсидиите бе, платете си наемите за сградите, които ползвате, то откъде пари иначе?ЦИРКАДЖИЯ!

7

Айде

преди 3 години

На парите...

6

ТОВА

преди 3 години

ПРЕИЗЧЕСЛЯВАНЕ ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ МНОГО ПО РАНО. 12 ГОД. БИБИТКО И СИЕ ЗАБЛУЖДАВАХАНЯМА ПАРИ. А ЗА ТАРАЛЯСНИЦИ ЗА ТУРСКО-РУСКИ ПОТОК ЗА ШКАФЧЕТА И НАГЛАСЕНИ ТЪРГОВЕЗА ДВУЛЕНТОВИ ПЪТИЩА КРАДЕНЕ ЗА "САНИРАНЕ" ИМАШЕ. ТЪРСЕТЕ СИ ПРАВАТА ПЕНСИОНЕРИ.

5

Анонимен

преди 3 години

Факт е,че досега единствено при управления на БСП са предприемани мерки за осъвременяване на пенсиите,чрез преизчисляване със СОД от по-близки години!Даването на 50 лв,административно увеличаване на МРЗ,минимални пенсии,таван на осигурителнияпраг и таван на пенсиите,са израз на управленска немощ и празноглавие!

4

Анонимен

преди 3 години

Много се дразня от това заиграване с пенсионерите, че пенсиите са ниски е ясно на всеки, но също така са ниски и заплатите, та как да се увеличат пенсиите?Къде беше Велизаре когато Баце опука 10 млрд нов дълг и 5 млрд от резерва за по-малко от година, къде беше когато се изсипаха 3 млрд за путинския паток, къде беше когато в условията на криза се увеличиха заплатите на чиновниците с 20-30 %, къде беше когато по безпрецедентен начин се намали ДДС-то за кръчмите до 9%?Та откъде пари Велизаре???

3

sofeto

преди 3 години

Мойта прогноза за бъдещето на "мамковината" ни е че ще става все по трагично но и комично, за другите де дето ни гледат сеира!!

2

Анонимен

преди 3 години

Малко предизборен пиар на БСП-то. За това е целия цирк. С времето електората на бсп намалява, защото са само пенсионери

1

Кармен Младенова

преди 3 години

Най голямата пречка за истинската Демокрация е либерал-демокрацията!?...