7

Да

преди 3 години

Не си на мястото на полицията!Битака от Орландовци се премества на "Орлов мост"Бабикян играе карти и пазарува!

6

Анонимен

преди 3 години

Протестърите имат гръб с президента. Той е диригента на тоя пуч по време на пандемията. Никокъв разум и неразбиране за реда според конституцията. ОСТАВКА НА ПРЕЗИДЕНТА КОЙТО НЕ Е ЧЕЛ КОНСТИТУЦИЯТА !

5

Аман

преди 3 години

И това, ако не е вандализъм! Хората няма къде да си хвърлят ***, защото тези контейнери вероятно са докарани от близките сгради.Хора, нека осветлим нещата. Защо полицията не иска личните карти на тези на кръстовищата и да провери дали са криминално проявени, с какво образование са, какво работят. Обзалагам се, че картинката някак няма да е розова. И тогава какво? Да търпим наглото им поведение? Е това вече наистина ще означава, че държава няма!!!

4

Анонимен

преди 3 години

От мвр да купят малко грим за жените в системата.

3

Ченгеджийските

преди 3 години

Номера ги знаем и отдавна са изчерпани. Не можете да арестувате целият български народ , само защото тулупа иска да ни управлява насила. Леле каква чистка ще падне само. Ние отдавна няма какво да губим.

2

681

преди 3 години

хаха! Полицията провали валеркините планове. Сега е ред на шкембе-патриотаринот да домъкне армията.

1

Нема такава държава

преди 3 години

Няма арестувани през нощта, съобщи гл. инспектор Красимира СтоядиноваАми какво чакате още бе *** ?! Тръгвайте към Банкя и арестувайте. 10 минути след това ще паднат всички блокади.