14

Анонимен

преди 4 години

Вълкът козината си мени, но нрава- не.

13

Анонимен

преди 4 години

Америка е велика и има пълно право да се разпорежда както прецени и това е правилно!

12

Анонимен

преди 4 години

Досега налазваха страните с петрол, скоро ще има подобна новина САЩ изпрати самолетоносач към бреговете на страна, шиеща маски...

11

Анонимен

преди 4 години

Няма какво друго да се добави.Световната мутра-САЩ.Сега си гласуваха и че Луната е тяхна и ще я експлоатират за ресурси.Не важал за тях международния договор който гласи че космоса е достояние на цялото човечество.А такива като нас ги принуждават да им дават милиарди напред,за стока която ще се произведе след много години.Ама ще се наиграят накрая,на всички им писна от тях.И се сещам за една мечка дето накрая ще ги схруска

10

!

преди 4 години

САЩ е великия световен хегемон, те могат да правят каквото си искат и това е тяхно право. Всяка държава е длъжна да се съобразява с това дори да не им харесва. Президента Тръмп каза "America first" и го спазва. Затова и САЩ е най великата страна в света. Именно заради грижата за собствените си интереси и хора всички европейци а и от целия свят хора включително и от България(без комунистите) искат да живееят и работят в САЩ. Защото САЩ осигурява високи заплати добро образование и здравеопазване.

9

Анонимен

преди 4 години

Абе важното е да има евроатлантическо"партньорство"

8

Факт

преди 4 години

Не харесвах Туск но е много прав,и всички трябва да се замислим.

7

LCW

преди 4 години

"Моето си е мое, чуждото пак е мое". И всичко е точно. "Либерализъм" в най-чистата му форма.

6

Анонимен

преди 4 години

Ето защо държавният резерв е нещо много важно, да благодарим на мафиотската шайка че го разграбиха в мирно време и сега държавата е без ресурси.

5

мдаа

преди 4 години

Това обяснява кой има интерес от коронавируса и кой печели най-много от пандемията .очевидно тава са консуматорите на прилепи , броненосци , кучета , котки ,змиии и пр."деликатеси"

4

Анонимен

преди 4 години

Точно я четох тази статия в радио Китай. Нищо не споменавате за европейските съюзници,които още по-грозно действаха като карадяха пратките за Италия,и други еврочленове? Нищо не се споменава за компрометираните тестове за короната,които китайците пратиха на Испания срещу заплащане разбира се...САЩ са страна хищник,много ясно,че ще гледат себе си,но европейската солидарност рухна и ни потресе.

3

Анонимен

преди 4 години

В трудни времена можеш да разбереш истинската същност на някого. Жалко ...

2

Анонимен

преди 4 години

Туск да ви го каже, че Путин ако ви го беше казал, щ.нямаше да е вярно.

1

Бандит

преди 4 години

На война,като на война!Ако се прави нещо, да се прави както трябва!