12

Анонимен

преди 4 години

Поредната рушко-турска веселба, паток или квото е там е на път да приключи. Вземи си наташките, дай си ми доматите.Така е то "вечната дружба" между диктаторски режими не трае дълго.Забравете за хъбчета

11

Елемаг

преди 4 години

"САЩ призоваха за прекратяване на настъплението в Идлиб и изразиха подкрепа за Турция." То от интригантите ,кво да очакваш? :) Бих се учудил,ако Хамерика не подкрепя агресия някъде.

10

Анонимен

преди 4 години

Ердоган от 8 часа тази сутрин въведе военно положение в Турция. След 72 часа се готви да отвори турските граници за 3 милиона сирийски бежанци (вече може и да са и 4 след последните безогледни бомбандировки на Русия в Идлиб) към Европа. Този срок е даден за да може европейските "лидери" в лицето на Макрон и Меркел да окажат натиск над Русия да си обуздае башибозука в Идлиб. От споразуменията за съвместни руско-турски патрули в Идлиб постигнати на 9-ти януари тази година не остана нищо.

9

селянин

преди 4 години

ного сте смещковци ако знаете кво ни чака ке ревете

8

Анонимен

преди 4 години

А сега де! Не мога да го разбера Ердоганя! Хем има безаналоговите С 400 хем го бомбят допотопните руски железа.:)

7

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Ердо за няколко дена изтрепа 1940 сирийски войнициХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

6

Анонимен

преди 4 години

Сирия нанесла въздушни удари върху собствената си територия, при които са загинали турски войници... А какво търсят турските войници на чужда (сирийска) територия?

5

стига бе

преди 4 години

Ехоо, Турция чий го дири в Сирия, че се чувства застрашена?Че утре може да се почувства така ако навлезе в бургаско, не че ние с нещо можем да се противопоставим де, но пак ли ще поиска помощ от НАТО?

4

Анонимен

преди 4 години

НАТО трябва ли да подкрепя агресия към друга държава от страна членка на НАТО, както е в случая? Ако България нападне Сърбия, може ли да искаме помощ от НАТО, както сега прави Турция?

3

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Заплахата идва от 4 милиона нови бежанци,НАТО да си ги гледа, на Ердо му писнаХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

2

Анонимен

преди 4 години

Нахлул си в суверенна държава незаконно, аме се чустваш застрашен!?Спрете Земята, искам за сляза!

1

отСидней,Австралия

преди 4 години

Сигурно имат дефицит на памперси