15

Анонимен

преди 6 години

Какво да отказва Русия, тоя фaтмак Рaдев да не би да е говорил от името на всички българи, все едно цяла България напира за тоя проект, никой не ги е питал че да ни отказват

14

Анонимен

преди 6 години

Аз пък се питам швейцария и холандия какви хъбове имат че имат толкова висок стандарт. На нас газът и без пари да ни го дадат ще сме си същите неудачници. От хъбове ще печелят само корпорациите и някой и друг заварчик и проектант ще вземат някой лев докато се строи тръбовода...

13

Един от Северозапада

преди 6 години

Борисов преди време на среща с америкатски бизнесмени и политици на ниско ниво у нас, се биеше в гърдите, че е спрял по америкнско настояване 3 инфраструктурни проекти, на Русия, и се жалваше , че няма реципрочност от американска страна....А сега ревете за руски проекти, като вдовица за......Впрочем, кога бяхте искрени, Гербаджии? Когато американците ви натискаха да спирате, и слушкахте, или когато сега искаге пускане на проектите, демагози такива???

12

Анонимен

преди 6 години

България е западна държава и има западни съюзници. Русия е източна държава и има азиатски съюзници.

11

Анонимен

преди 6 години

Радев и Трифонов да правят партия или движение, просто нещо с което да се излезе от тва положение. Не се търпи повече да сме безгласна буква и да ни дърпат конците от вън...

10

Отказ защото

преди 6 години

Го предлага безгласна дребна личност изпразнена от съдържание и подкрепа.

9

Анонимен

преди 6 години

Всичките простотии на *** идват от безумното искане да заобиколят Украйна при преноса на газ. В резултат Русия строи /с огромна загуба / разни екзотични газопроводи. А НАЙ-ПРЕКИЯТ ПЪТ Е ПРЕЗ УКРАЙНА. Руснаците да свалят Кроваваго Карлика и да се рахатясат. Сега ерСУЛТАН че ги гласи на задна гума....

8

Горките...

преди 6 години

Ехехе...Нормално, след опитът им с южен поток едва ли руснаците ще се втурнат в нова подобна авантюра. Никой не взима България насериозно. На изяви като тази на Радев се гледа с умилителна усмивка.

7

да ама не

преди 6 години

Заради САЩ загубихме много пари и чест те сега да ни доставят газ без пари....и кога ще си платят за базите у нас?

6

Анонимен

преди 6 години

Кой нормален политик ще рискува да хвърли пари на вятъра,като знае кой е премиер на България...Та нали Тиквоций Велики се биеше в гърдите,че е спрял три инфраструктурни проекта,само и само САЩ да не му блокират личните банкови сметки.

5

Ганю Балкански

преди 6 години

Изпуснахме питомното, сега ще гоним дивото. България няма външна суверенна политика още от времето на Борис III. Инструкциите се получават в определени посолства в столицата. Васалът изпълнява.

4

minuvach

преди 6 години

Логично.България не е надежден партньор на който Русия може да се довери. Освен това, с нашата слаба икономика, сме уязвими на външни фактори. България не може да гарантира по никакъв начин, че евентуален договор за газ ще бъде изпълнен. Не само, на всичко отгоре нашите политици нямат собствено мнение, а ако имат такова ги е страх да го изявят. Радев е изключение, но той няма реална власт в ръцете си, неговият пост е символика, нищо повече.А Борисов, той е марионетка на САЩ.

3

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА природен газ от Макейн? За газов хъб

2

за това

преди 6 години

Защото България под натиска на САЩ се отказа от ЮП и не е надежден партньор,никой не прави бизнес с слаби и податливи партньори.

1

Анонимен

преди 6 години

Като няма да внасяме газ,ще пикаем газ