16

Анонимен

преди 6 години

Ами да мислят за самолетите още малко тели са наи важното в тая държава та три милярда с тия пари можем да сме спокоино с една добра пътна инфраструктура и няколко завода а тая купчина ламарина за какво е

15

Анонимен

преди 6 години

ДНЕС към Радев:- Младите си отиват, България опустява !Радев:- Това не е тема...за мен актуалното са "Гриените" !

14

Анонимен

преди 6 години

Намаляваме, но на политиците какво им пука, и милион да останем, те все ще крадат

13

шматка

преди 6 години

До 9България беше почти 10млн.Вярно е.10млн затворници.Ако бай Тошо бе отворил границата на 1 януари '86г до 1 май нямаше да има хора за манефистацията.хаха.Това е истината

12

Анонимен

преди 6 години

На младите не им се стой в разрушена страна от комунизма и в момента потънала в корупция.Затова всички българи намериха бъдеще в САЩ или западна Европа.

11

Ран и Ът

преди 6 години

Г-жо Петрова вия като политик трябва да сте запозната с успешното приложения на нашия план от 1990г.одобрен от държавния департамент на САЩ под името плана Ран-Ът,всичко върви по план.

10

АНОНИМНА

преди 6 години

ОТ МНОГО ПРИКАЗКИ НЕ СТАНА МНОГО ЯСНО ЗА КАКВО СТАВА ДУМА, А СПОРЕД МЕН ИМА МНОГО ПО-РЯДКО НАСЕЛЕНИ ТЕРИТОРИИ ОТ НАС, ТАКА ЧЕ НЕ Е НУЖНО НИКОЙ ДА ИДВА ТУК, ПО-ТОЧНО, НЕ ПРЕСЕЛВАНЕ, А ЕМИГРАЦИЯ В НОРМАЛНИ МАЩАБИ, ЗАЩОТО ЗЕМЯТА Е ЗА ВСИЧКИ, НО ПО-ДОБРЕ ВСИЧКО ДА Е УМЕРЕНО!

9

Старата дупара

преди 6 години

Младите си отиват...а старата дупара кой ша я бара, кой ша я бара?

8

до 4

преди 6 години

Ушко, при камунизма цоцилизма България беше на косъм да стигне 10 милиона, а сега след 28 години либерастия и евроидиотия скоро ще падне под 5 милиона.Така че по-добре си трай.

7

Анонимен

преди 6 години

Дрън-дрън-дрън е всичко, щом няма нито дума за мизерните заплати в България!!!!

6

Членска карта №7

преди 6 години

"Живеем в изключително интересни и динамични времена. Времена, в които се трансформират идентичности, традиции, ценности и представи за света. Човекът винаги е бил мобилен, така се е разселил и по Земята, винаги в търсене на по-добри условия за живот, но никога не е бил така мобилен, както е в днешните времена", посочва в свой коментар Петрова.Нарисувана комсомолска секретарка!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Така е при еврослугите от ГРОБ.2035 година, държава България просто няма да съществува ...

4

Анонимен

преди 6 години

След 50 години камунизъм и цоцализъм, това е резултата

3

:)

преди 6 години

ква е тази безинтересна статия, няма ли нещо злобно срещу Турция и Султана?това, че България опустошава нали уж не ни пука и мислим за проблемите на другите страни....

2

Турчин

преди 6 години

Отива си умнокрасивия етнос, другите сме си добре :)

1

Елемаг

преди 6 години

Човека Фонтани ви направи в СОфия,вие пак сте недоволни и бягате!!