19

до 555

преди 8 години

Сигурно цяла Европа дето не слуша чалга и би се изсмяла на невероятния му глас и текст на песните са просто племе и завистливи души....отвори си очите ! Чалга се слуша само на Балканите и в Африка.

18

Анонимен

преди 8 години

..и Крисия ли продадоха... преди време беше онази ..как й беше името... сега е българче, нещата се подобряват..

17

До 555

преди 8 години

Не става въпрос за завист. Аз от долните коментари не прочетох никъде завист. Става въпрос за селския ни, просташки манталитет, да се захласваме по такава "музика". Което и за мен е свидетелство, че интелектуалното ни ниво е под нулата.

16

Анонимен

преди 8 години

Когато разбрах че този ще прави предаване всяка вечер 2000-та година и му се изсмях- викам си, че едва ли ще издържи година. А то какво стана. Признал съм го за едно- че е несломим като дух. Може да е всякакъв друг, но затова съм го признал.

15

Анти чалга!

преди 8 години

Аз не искам и да разговарям със хора които са дали пари и защитават пози продукт. Все едно да убеждавам ,че Рок или Поп музиката са по добри от чалгата- НЯМА как да стане! Евала на Х фактор ,че не пускат чалга ! която този Слави налага на народа от 20 год. а в същото време се прави на националист е пълна пародия, ама само умен човек може да схване.

14

555

преди 8 години

Калпаво племе от завистници и лешояди. Един да се надигне малко и ще скочите всички да го смачкате. Не е важно каква е музиката му, важното е, че хората я харесват. Поне малко да забравят с нея живота и проблемите си.

13

Анонимен

преди 8 години

Да ви кажа, че има някакви проценти от хората, които го ненавиждат заради чалгата му, но му се възхищават на работохолизма му. Всяка вечер да си на екран и да правиш предаване вече 15 години- на това напрежение малцина биха издържали.

12

До 9

преди 8 години

Точно това е проблема на нацията ни -опростачването. А песните на Слави са точно такъв продукт- *** текст,прости ритми и събра повече народ от Мадона при еднакви цени....Е това ако не е простотия не знам.

11

Анонимен

преди 8 години

Слави освен, че може да напълни стадион е и единствената макар и само медийна опозиция в тая държава.

10

sladkata_lili_96

преди 8 години

Вие, които плюете по духовния татко на Българите, по народния месия на народа, с какво сте ппвече пт Слави?!? На малкия му пръст не можете да стъпите, изтръпнали хейтъри, завиждайтеееее!! Живааааа ранаааа, за чене вече си тиииии... велико беше!!

9

Анонимен

преди 8 години

Че то ако имахме стадион като Маракана дето може да събере и 200 000 души, чалгарите ни пак щяха да го напълнят за тоя.

8

Цигани сме!

преди 8 години

После защо ни нямали за хора в Европа -ами защото манталитета ни е -слушаме музика,гледаме сериали,караме като ,живеем като ,....И тази статия отново го доказва. Пейте си Френската гимназия,Тайсън кючек и се радвайте на живота...това е Бг ценностна система.

7

Анонимен

преди 8 години

На стадиона имаше близо 70 000 души. Аз не помня някое събитие било то спортно или музикално да е събирало толкова много хора в България. Нямам думи..каква е тази истерия по Станислав бре?

6

Korko

преди 8 години

Всеки знае, че в България е пълно с всевъзможни селяни. 55К са даже малко...

5

овца

преди 8 години

славиии, славиии, славииии, ощееее, ощееее бееее беее беее !!

4

Мдам

преди 8 години

*** чалгарски народ- слаба държава! Идеалът на комунясите!

3

Анонимен

преди 8 години

Аз не мога да ви разбера едно- щом продукцията му се харчи яростно, защо да не се възползва Трифонов от овцете? Не е луд този който яде...знаете нататък.

2

Дългия

преди 8 години

За тази година стига съм ви лъгал! Догодина пак, чалгари!

1

Анонимен

преди 8 години

Чета от много народ, че са си закупили кода за 5 лева за да гледат на живо , а в действителност картина и звук са се разминавали, а на често и живата връзка се разпадала. Всичката ни работа такава- един сайт на живо като хората не можем да направим. Ама к'во го е.е Дългия.ако 200-300 хиляди са се излъгали да си закупят пакета ей ти ги на един милион чиста пара за Дълги, само от интернет + още 2 милиона от билети..добре ли му е 3 милиона? От тях поне 2 милиона са за него. Пълнете гушата на Дългия