8

Анонимен

преди 9 години

от цялата статия разбрах,че BBC са го закършили финансово и рИват за кинти.И за да бъдат убедителни,плашат Ингилизките управници с Русия и Китай.Решили са ,че сега е момента да си искат

7

Анонимен

преди 9 години

Спокойно, ВВС ! Ш България няма прокремълска пропаганда. Управниците оплюха Русия и сега очакваме евросубсидия в пълен размер.

6

Анонимен

преди 9 години

Че руснаците бълват пропаганда, спор няма. Но основна част от пропагандата е да си мълчиш по определени въпроси. ВВС дали ни осведомяваше за ежедневните бомбардировки на украински самолети над цивилно население, както усърдно го правеше в случая със Сирия ? Или може би ВВС си мълча и ни осведоми за 4000 убити в източна Украйна ей така, между другото ? Хората гледат руски медии, защото им е писнало отговорните за Ирак и Либия "журналисти" да ги облъчват с "истина".

5

:)

преди 9 години

Не руската пропаганда, а истината побеждава. Срещу истината и BBC e безсилна. Да не говорим, че нивото на западната пропаганда е вече толкова ниско, че може да бъде сравнено с нивото на руските глупости от времето на СССР. Спомняте си... как американците се напивали с Кока-Кола и после карали коли и т.н.

4

Анонимен

преди 9 години

Не закачайте Мечката

3

Анонимен

преди 9 години

Слава на Русия смърт на петте очи.

2

С.С.С.Р

преди 9 години

"Би Би Си се опасява, че губи информационната война с Русия" - преведено значи : Лъжем , мажем ама никой не ще да ни вярва .

1

BBC

преди 9 години

"Не вярвайте на очите си, вярвайте на новините по BBC."