12

читател

преди 11 години

Вижте го писмото в македонския Дневник. Вижте и коментиращите как му се нахвърлят. И това е истина сега. Подобни мнения се пускат на фона на цялата помия, която се излива от медиите им върху всичко българско и всеки, който се осмели да изкаже не симпатии към България, а несъгласието си с официалната им история и държавна политика. Това на фона на ескалацията на междудържавните отношения през последната година. За мене се опитват да измият очите и да покажат колко са "свободни" медиите им.

11

П.Петров

преди 11 години

Браво на Панче Арсов, един достоен човек, който казва истината !

10

звездобройко

преди 11 години

Наскоро макетата ни бяха обвинили че държим единственно на тяхната НЕЗАВИСИМОСТ което ме кара да мисля че такова велико прозрение е само по силата на един на 100% робски народ какъвто е само българския

9

Левски

преди 11 години

За предателите македонци само олово !

8

бг

преди 11 години

Панче Арсов е по-голям българин от повечето от нас.Да е жив и здрав!

7

ФАКТ

преди 11 години

македонец = куче без порода !!!

6

Анонимен

преди 11 години

да живеят братята ни македонци и бъдещата ни обща държава с тях-българи са като нас,как да не ги мислим

5

Анонимен

преди 11 години

Майната им на македонците, да се оправят! Не са ми изтрябвали, имат си шиптъри да им разказват играта и сърбомани, да ги подкокоросват колко са велики. Като им дойде акъла в главата, може и да пием по една ракия на маса. А засега - пред вратата на двора, да си викат на улицата и да се пенявят на воля.

4

Българин

преди 11 години

Македонците са по зле от *** 1000000000000000000000 пъти !!!

3

буба

преди 11 години

Има си вселенски закон че истината рано или късно идва на бял свят и помита като лавина всичко лъжливо и измамно.Поклон за тоя велик човек!

2

Анонимен

преди 11 години

Много хора в Македония все още помнят историята такава каквато е. След като тези хора умрат, новите македонци ще напишат тяхната си история без никой да им противоречи.

1

до автора

преди 11 години

Такава държава "Р Македония" няма. Има Бивша Югославска Република Македония (FYROM).