11

azaz

преди 12 години

защо пак говорят глупости там от където е това момче има повече расисити от където и да е това е срамота

10

Анонимен

преди 12 години

Тоя е расист.

9

Анонимен

преди 12 години

Хитлер най- яко е трепал в Полша и в Украйна, така че преклонението им пред него е неуместно !!!

8

Адолф Сталин

преди 12 години

"Би Би Си показа тези кадри на бившия капитан на английския национален отбор Сол Кембъл. В отговор той изрази съмнение в правилността на решението домакинството на Евро-2012 да бъде дадено на Украйна и Полша."Ауууу господин, доцент футболистът изразил съмнение, че и в отговор. Да са им честити на британците тези ***, които бавно и славно им затриват мизерната държавица. В лондон 3-*** от 10 са англичани, или поне приличат на такива.

7

p

преди 12 години

Тоя само за физиономията може да го вкарат в ареста... *** грозния, може да изплаши дори и нашите *** - ***.... сигурно е на върха на хранителната верига от племето, от където идва

6

добри

преди 12 години

аз съм си расист :))))

5

Анонимен

преди 12 години

В Полша няма никакви проблеми,какъв ви е там проблема?Виж в Украйна е другоооо....:((

4

Krasi

преди 12 години

Пълен абсурд! Целият отбор на Металист Харкив е само изграден от африканци и бразилци. Единствените украинци са всъщност от балкански произход (Марко Девич). Да не говорим колко Харкив е страдал от нацизма. Сол Кембъл е получил голяма сума за този свой коментар!

3

Патриот

преди 12 години

Би Би Си забрави да спомене че канибализма е често явление в Полша и Украйна,хората там извършват жертвоприношения на малки бебета и яздат мечки по улиците!Туристите от западна европа да не напускат добре укрепените и добре осветени населени места!При случай на среща с местните обитатели накладете огън и размахвайте факли в лицата им !

2

голема тъпня

преди 12 години

абе полумаймуна,кой и обръща внимание

1

Естет

преди 12 години

Защо слагате такива неестетични снимки?!?!?!