13

Анонимен

преди 2 години

До 7, Длави има наследствено заболяване, все пак избора си е негов дали иска или не иска !!

12

Еми

преди 2 години

не се раждат дечица и причината е в евнуси като теб

11

Шопо

преди 2 години

Не се жените,не създавате деца ..

10

анонимен

преди 2 години

Вместо да ръси акъл,СлаФчо едно дете поне да беше направил да помогне на България да се"стопява"по бавно.

9

Анонимен

преди 2 години

Еми 10 години герб и ЕС . И по зле ще става ако брюкселския райх не падне. Аз не помня преди райха да е имало такава корупция щото не се разпределяха толкова много обществени пари. Не помня и такива кражби само да припомня мидената ферма дето изцапа морето с шамандури и няма кой да го чисти за да се усвоят едни пари . Не помня преди райха да сме изчезвали с такава скорост .Преди райха нямаше и такава тежка безнаказаност на хората с власт. Съдилищата на райха оневинява и ни кара да им плащаме ;)

8

хаха

преди 2 години

При положение, че само 3% бяха се преброили в Столипиново, защото щели да ги ваксинират ако се преброят, казват всичко. Гласоподавателите на Славун, не искат да се броят, а не че Столипиново се е изпразнило и се е стопило с 97%

7

Истукан

преди 2 години

А при управлението на ИТН за 10 години населението ще се стопи с 3 милиона. Не искам да ви плаша, просто ви казах истината. Този тип с голата глава да се скрива в мишата си дупка и да не се показва. Без това не играе никаква роля в ИТН, а само си стои в офиса и казва позицията на ИТН по Фейсбук.

6

Анонимен

преди 2 години

А добро утро, това е благодарение на ГЕРБерските калинки и кражбите !!!

5

Анонимен

преди 2 години

А Слави защо не допринесе и той за увеличаването на населението?

4

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха. Тоя сега ли разбра това...?

3

Мунчо

преди 2 години

Славито е много зле горкия. Сравнява круши с ябълки. Какво общо има между преброяване на населението В БЪЛГАРИЯ и българите имащи право на глас (които може да са навсякъде по света)?

2

Анонимен

преди 2 години

Този фейсбук чалгаръ, освен да констатира друго прави ли? С кой си другаруваше Славито през годините, докато правеше политически смешки от екрана и за кой точно работеше, та се возеше в брониран джип с три гарда?

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

31 години КАПИТАЛИЗЪМ