9

до 8

преди 3 години

Няма нови лица. Тези ги помня от доста правителства преди Борисов. Има м у м и и от 1989г. още. На някои им препраха биографиите, но имената им са същите. Дори при президента Александър Маринов - Майстора не е ново лице. Той е от времето на прехода. Беше в НС до Костов. А по-късно беше последния човек говорил с боса на ВИС Васил Илиев 20 мин. преди показното убийство пред х-л "Мираж". Не виждам нови лица. Всичко е старо до шкарmо. Това са едни и същи. Който не вярва да провери миналите НС от 30г

8

Ами

преди 3 години

Като долнопробни шоу, но хубавото е че е безплатно. Изпълненията на участниците поставят зрителите или в ступор или предизвикват смях с просташката си реторика. А някои от нас установяват , че са в пъти по интелигентни и образовани от парламентаристите. Имаме 2 опции: купуваме си пуканки и гледаме фиаското наречено " парламентарно шоу" или си опаковане куфара и напускаме потъващата в брожения от алчни за власт парвенюта родина.

7

Парламенто

преди 3 години

Стана чалга цирк.

6

Цирк

преди 3 години

Такъв цирк ако е и за напред, то по-добре да беше ББ. Народът избира нови лица и се надява на спешни мерки ЗА народа. Те разискват цял ден глупости.

5

Анонимен

преди 3 години

Не знаех, че демокрацията е да си гукаме нежни думи. Ако ще се върши работа да се върши не ме интересува дали се карат или не..

4

Анонимен

преди 3 години

До Гошо...***"и в другите свери"Добър ник си си избрал, браво Гошко!Иначе за другото, единственото, което ще "настъпи(те)" е мотиката.Между другото, Парламента се бламира още от първия ден, тъй че никаква "водеща" роля не може да има тая сбирщина вам ...

3

Мяу

преди 3 години

Вие трябва да разберете, че сте малцинство в парламента, а не ВИП.

2

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боку е в...оставка и няма да бъде...реанимиран.Парламента трябва да си върне водещата роля,която Боко...субсендира.Ако това се случи,до няколко години ще настъпят положителни промени както в икономиката,така и в другите свери .Браво на лидерите,наложили промяната,продължавайте все така.

1

Тошко Африкански

преди 3 години

Ще еволюира след около 500 милиона години. Имайте търпение.