10

Това е грозната

преди 3 години

Истината за народа ни - шепа анархисти налагат правилата или по-точно липсата на всякакви правила.

9

Клин избива клин

преди 3 години

Изтърваха духът от бутилката чайниците след ядене на заразено месо без да го обработят термично.А що го направиха ли щото са тпи!

8

25

преди 3 години

Не знам за вас, ама мен тази статия ме докосна от вътре, настръхнах! Трепнаха най-тънките ми струни! Даже и две-три сълзи се стекоха по лицето ми! Е, вярно, също така и пръднах два-три пъти, ама какво да се прави, човещинка!

7

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

ЕТО ИСТИНСКИ ЧОВЕК-СБЛЪСКАЛ СЕ С РЕАЛНОСТИТЕ НА ТАЗИ БОЛЕСТ...СТРАХОТНА СТАТИЯ,ПОДХОДЯЩА ЗА БЕЗОТГОВОРНИТЕ...ВСЕКИ Е МНОГО СМЕЛ,НО САМО ДО МОМЕНТА ,В КОЙТО РАЗБЕРЕ ЧЕ Е БОЛЕН,ЧЕ ТРУДНО ДИША,ЧЕ МОЖЕ ДА УМРЕ...ИМАМЕ КЪСМЕТ,ЧЕ Е ЛЯТО-ИМУННАТА НИ СИСТЕМА Е СИЛНА,НО СЛЕД ЛЯТОТО ИДВА ЕСЕН,ЗИМА....ИЗТЪРВАХМЕ ДУХA ОТ БУТИЛКАТА...ИМА МНОГО ДА ПАТИМ...

6

1-н

преди 3 години

***, глей да не станеш пациент на Ексения, която така безсрамно подиграваш

5

Анонимен

преди 3 години

Ексения, хайде да си ходиш в СССР и да не се правиш на медийна звезда.И правете разлика от заразени и заболели!

4

Анонимен

преди 3 години

Мангъров най-големият.

3

ууу

преди 3 години

И аз вече не се усмихвам, а ми се плаче, когато непрекъснато псевдожурналлисти, препечатват, всяват страх и паника с единствената цел, да печелят от публикациите си. Моралът отдавна свърши.

2

Хемус

преди 3 години

Не се усмихва защото господарят и обеща едни мангизи (хиляда и кусур) лева,и пи една студена чешмяна,ама пък главният доктор е обещал една схема по клинична пътека,и затова утре може да се събудим с 'Мъртви души' по Гогол,да надпишем сметката,зъбобол коронавирус,счупен крак коронавирус,блъснат на пешеходна пътека коронавирус

1

Анонимен

преди 3 години

Има ли останали хора с мозък изобщо?!?! Това е чудовищна манипулация! Тази сутрин забелязах надпис новините "учителите започнали да боледуват от вируса!" Хахахах! Хайде сега и насекомите, после висшистите, после трактористите! Една дума се разпъва на локум вече няколко месеца и хората си изгубиха разсъдъка от страх! Знате ли, че ми е през оная работа на кого майка му не се усмихва! Това не е проблем на мен! Нито на вас!