19

Анонимен

преди 4 години

Марешки и Сидеров - големите националисти

18

Някой си

преди 4 години

"Против правителството гласуваха само депутатите от БСП и ДПС". Българина е много късопаметен и забравя бързо цитираната в първото изречение комбинация! Докато българина връща тая комбинация на власт ще бъде беден, гладен и гол! Нито една от високоразвитите западни страни, чийто стандарт искаме да стигнем не си избира проруски правителства от бивши комунисти, преименувани на социалисти!

17

ха ха

преди 4 години

Воленчо подкрепи герп.Няма хем-хем.Или-или.До тук си батка.Добре ,че уреди младата ти жена с голям апартамент на Витошка.Стажът и като работник е само при теб.Мангизи да падат.Другото е цирк.С колко парички те купиха?Тамън разкош до края на дните,защото вече си в пенционна възраст.

16

Анонимен

преди 4 години

Днес от 12:00 часа пред министерски съвет. Да свалим крадците от власт.

15

Анонимен

преди 4 години

Народ от мазохисти.Заслужавате си съдбата.Дано цяла Тикволандия скоро да остане без вода.

14

Анонимен

преди 4 години

То се очакваше.Мишките ги е страх, че падне ли правителството, те повече няма да помиришат НС. Гледат сега да добутат мандата, че да се нагушат с каквото могат като за последно.Пък и ББ е платил тук и там, за да получи подкрепа.

13

Sichtpunkt

преди 4 години

Социалистите обвиниха управляващите, че не са предприели по-рано мерки за бедственото положение с водата в Перник и умишлено са скрили истината заради местните избори.Е как "умишлено ще скрият" като кмета на Перник е бил по това време "червен". И не е ли работа на кмета, да се грижи за благоустройството на града.

12

Анонимен

преди 4 години

ДНЕС.БГ защо нищо не пишете за Президента??? Явно сте червени!!! затова...

11

Анонимен

преди 4 години

Дебелта лелка ше получи инфаркт по тез стълбиЛеееельооооо левееелльооооооо

10

Анонимен

преди 4 години

За пореден път българските депутати показаха, че тясно партийните им интереси са по- важни от интересите на народа, който си мислят, че представляват!

9

Чиновник

преди 4 години

Поредният долнопробен пасквил на БСП пак не даде резултат. Комунистите по принцип нямат никаква връзка с реалността. Ясно се вижда, че народа нито иска смяна на властта, нито иска предсрочни избори. Те обаче си продължават с опорните точки, сякаш живеят на друга планета.

8

Г

преди 4 години

Държавата на мазохистите. Гадно е да живеш измислен живот в тая държава. Скотска държава. Върнах се след 17 г. В чужбина с някакви надежди, че нещата са потръгнали, че има предпоставки да развия чадт от малкия ми бизнес и България, уви, няма шанс на тази територия.

7

Анонимен

преди 4 години

Златните пръстенца на Марешки и Атака спасиха тиквун за пореден път. ОСТАВКА ВЕДНАГА. Днес има протест от 12:00 пред МС. Заповядайте за да свалим тези престъпници.

6

Анонимен

преди 4 години

явно че пръстчетата на магарешки и сидеров , вършат работа и все още задоволяват милиционерите

5

Анонимен

преди 4 години

Парламентаризмът в Българие безполезен !

4

Анонимен

преди 4 години

Очаквано. "Атака" и "Воля" знаят , че повече НС няма да видят.

3

Анонимен

преди 4 години

Българските депутати се оказаха де били. Бойко наистина победи. Този път доживот.В Народното събрание има всякакви други, но не и трезвомислещи индивиди, милеещи за околния свят.Страната ни е проклета с такива безхаберие и манталитет на всички нива.България и нейният народ заслужават съдбата си.Благодаря за вниманието!

2

Анонимен

преди 4 години

Никой не пуска кокала.

1

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ ПОБЕДА!ОСТАВКА ИЛИ ИМПИЙЧМЪНТ ЗА КЛИЕНТА НА ПРОКУРАТУРАТА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО, СИСТЕМНО ЗЛОУПТРЕБЯВАЛ С ВЛИЯНИЕ!РАДЕВ Е ПОЗОР!ГЕШЕВ, БОЙКО, ГЕРБ - ПОБЕДА!НЕКА ЧЕРВЕНИЯТ ВОЙ ЗАПОЧНЕ СЕГА!