13

Анонимен

преди 4 години

До 1989 година българките масово раждаха между 19 и 29 годишна възраст и проблемите бяха много по-малко. След 1989 година двойките все отлагат раждането на дете, а с възрастта проблемите се увеличават. Минат 40 и се плеснат по челото, боже, ами сега и започват една дълга одисея с инвитро процедурите, които не винаги са успешни.

12

Додо

преди 4 години

Гледането на безплатно порно, феминизма и жестокото лихварство, на което са подложени гоите в целия Западен свят (форсиращо жените вместо да бъдат съпруги и майки, да станат наемни работнички), комбинирани с упадъчните, силно деморализиращи продукции на Холивуд и Нетфликс ...и да не пропуснем катастрофалното влияние на социалните мрежи. Това е резултата!

11

ЗЗЗ

преди 4 години

6 ЖЖЖ, проблемчето е световно. Какви европейски ценности те плискат отгоре, отдолу?А заглавието просто е подвеждащо,като много други ж....ки изцепки .

10

Коко

преди 4 години

За съжаление жените много изчакват, а подходящ момент на практика няма - все ще има нещо - учене, работа, ремонти, пътувания.Държавата също я няма. На практика цялата програма за борба с демографския спад се свежда до 250 лева за първо дете, проблем при записване на педиатър, проблем при записване в ясла/детска.

9

Анонимен

преди 4 години

Това заглавие е расистко и написано на езика на омразата.

8

Анонимен

преди 4 години

Не е добре, но по-важно е да не допуснем комунистите да вземат властта и да хвърлят интелигенцията в лагери!

7

Анонимен

преди 4 години

Какви много успели бе? Повечето имат някакви мижави работи, ама градели кариера и чакат да ударят 42 да тръгнат да се мъчат за бебе...

6

Кв.Столипиново

преди 4 години

Аааааа ,ние тука такива проблеми нямаме ва!

5

Анонимен

преди 4 години

Момичетата почват да се опрашват още на 15. До 35 не помислят за деца и вече са сменили поне 30 партньора. Е как няма да имат проблеми? Момчетата пък предпочитат да висят във фитнеса и да се тъпчат с анаболи и всякаква химия, от която не могат да вдигнат самолета.

4

Анонимен

преди 4 години

Отровни храни, отровен въздух, отровни реки, режим на водата, фалшиви лекарства- геноцида върви с пълна сила!

3

Все

преди 4 години

по-трудно им да имат бебета, ама все по-лесно кучета. Хак им е!

2

WTF

преди 4 години

Вижте изследванията в nutritionfacts какво говорят за млякото и млечните продукти - как да нямат хората такива проблеми, като се тъпчат с ***.

1

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Ран Ът в действие.