10

Анонимен

преди 5 години

10, че те социалистите са преди всичко от Европа, бе! Благоев учи в Русия, но има сериозни проблеми с царската полиция! Васил Коларов е от Женева, където като студент и бил дружка с Мусолини! Били са образовани и с бради, пращали са свои хора да се изучат и да защитават идеите им, а по късно във фашисткия съд! Като юриста Ангел Върбанов! Но това са досадни подробности! По лесно е да викаш ,,Долу комунистите" и 30 години зад този лозунг - параван да крадеш като пладнешки айдук!

9

Избирател

преди 5 години

Обичам ги тези две каки. Щом ги видя сутрин рано всичките ми страхове изчезват. Чувствам се спокоен и в безопасност. Всичко това ми помага да изпразня тумбака и да препълня тоалетната чиния. След това се чувствам щастлив и вярвам, че ми предстои прекрасен и стремителен ден. Благодаря ви!

8

Аз

преди 5 години

Такъв фалшив Вот ще и дам на 26-ти !!!

7

Анонимен

преди 5 години

Нинова ако е загубила, другите тогава са направо унищожени! А човекът на Решетников от Единна Русия преди 10 дни не гостува на Корнелия, а на АБВ!

6

Анонимен

преди 5 години

Дойде ден цоцалистите да се бутат за Европа :) Как обясняват на бабите това, не знам :) Цял живот са ги лъгали, колко е лошо там .Трагедия хахахаха кокала е важен . И те вече не знаят , какви са :)

5

Анонимен

преди 5 години

В двете неща Нинджата е права, но не е права, че Греб подценява избирателите! Напротив! Много точна представа има за тях и ги третира като аборигени! Това, че имало стотина, които не могат да бъдат купени не променя нищо! 10 години с 30% докарани от Цецуний по елементарен начин, Греб получава 150% власт! Процента съм го завишил, защото 100% осигуряват официалните коалиционни ***! Останалите % -от такива като ДПС, Доля, медии, социолози - политолози - Харалан, АБВ, че дори и БСП!

4

Анонимен

преди 5 години

Усещате ли, г-жо приватизатор каква ви очаква на тези избори?

3

ЕЛЕНА

преди 5 години

СТИГА БЕ НИНОВА ВСЕ ИЗМИСЛЯШ КЛЮКИ ЗАЩОТО СИ СИГУРНА ЧЕ НЯМА ДА СТЕ ПЪРВИ И ТРЯБВА ДА ПОДАДЕШ ОСТАВКА ТИ СИ НАГЛА И ЗЛОБНА И САМО ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ ПО СЕЛАТА ТИ ВЯРВАТ ЗАЩОТО НИЩО НЕ РАЗБИРАТ ВЗЕМИ ПРИМЕР ОТ ГРЪЦКИТЕ ДУПУТАТИ ТИ СИ ЕДНО НИЩО !

2

t2

преди 5 години

Другарко Нинова, ако Вашите избиратели са грамотни, т.е. могат да четат и да разбират какво пише, то не виждам причина за второто притеснение, но ако разчитате на неграмотни и лесно "объркващи" се избиратели - то тогава си е за притеснение.

1

Ясно е

преди 5 години

Горката ***, вече започна предварително да се оправдава за предстоящата загуба 12 (дванадесета ) !