12

Анонимен

преди 5 години

"Впечатление направи, че си е пуснал брада, вероятно за да промени външността си и да не бъде разпознат."Човек ще си помисли, че брадата е нещо като татуировка или като да си смениш дрехите. Какво пречи просто да му е порастнала тая брада докато е бил по арестите в Германия?

11

Щерю

преди 5 години

Не мога да го съжаля - заслужава за грозното си деяние смърт.

10

V

преди 5 години

Вярно тоя разравя че тя го нападнала и по късно ще каже че и тя го изнасилила :))) евати му цирка

9

Анонимна

преди 5 години

Не вярвам, че той е извършителя на жестокото престъпление! Той е просто поредната пионка, с която някой от богоизбраните си измива ръцете!

8

Анонимен

преди 5 години

Са кво комитет "Свобода за Селяйдин" ли ще правите ?

7

Solar Power

преди 5 години

Ти не четеш ли ? "Няма генетичен материял от друго лице" (освен от този римлянин), но се работи и по този вариянт. Търсите под вола теле. Това си е виновника. Точно и правилно. И да американците кацнаха на луната. И да гагарин е летял в космоса. Земята е кръгла не е плоска.

6

Анонимен

преди 5 години

Гледах интервюто по телевизията, а той по-скоро искаше да каже, че едва ли не, като са се разминавали са се сблъскали един с друг. Което реално, също е възможно. Що да не? И ако е имало изрепчване нещо, щото е модерно ромите да са нагли, а българите да мразят роми и да не им остават длъжни... А тя е била красавица, спор няма. И може да е пипнал тук-там и наркотици и алкохол и станала белята...

5

Анонимен

преди 5 години

Гледах изказванията,изглежда той е извършил убийството и изнасилването,защото са намерили лиги от него по трупа на момичето.В Германия 100% са го разпитали,а те са специалисти,истината ще се разбере.Но защо за тази жена реагираха толкова бъзрзо,а за други престъпления не полагат никакви усилия

4

Анонимен

преди 5 години

Тоя цирк е като цирка с Иванчева. Това, че си е признал го слушаме вече един милион пъти. Само, че ПАК не ви вярваме!

3

Fck

преди 5 години

Не казвате има ли генетичен материал от извършителя върху жертвата. Крие се всичко в тая държава. за това престъпление досега в Тексас щяха да са го разчленили и препикали!!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Каква е тая пародия, Цацаров?

1

Анонимен

преди 5 години

Престанете да натрапвате това чудовище.