18

Анонимен

преди 5 години

Да... аз също познавам хора, които записаха да учат медицина, след като бяха войници и ги бяха изпратили там да мачкат чехите.

17

Иван

преди 5 години

Ами нато също са окупатори в Афганистан,Сирия...и навсякъде...Тогава тия са изпълнявали заповед,всеки който е бил в казармата знае какво е заповед !А чехите трябвало да ги претъпчат всички с танковете,а чехкините са грозни ...и ненормални....

16

Анонимен

преди 5 години

А не може Лис те да ги пуснете ... Че да не са ваши, бе !? Да не са ви роби, бе ?!!!!

15

Един от Северозапада

преди 5 години

И още нещо. Ако у нас сега, се надигне народът, срещу властта, по начина, по който 68-*** в Чехия се надигнаха, какво мислите, че ще стане? Не искам да съм лош пророк, но ще видите натовски танкове и войски да правят същото, даже и по-брутално, от колкото някога в Чехословакия...

14

Bad Company

преди 5 години

"Не бяхме агресори"...а чий **й дирехте там?

13

Анонимен

преди 5 години

Поляците много добре знаят какво е руски ботуш и имат куража да му се опълчат. В българия както винаги и както сме свикнали 500 години само се кланяме.

12

Анонимен

преди 5 години

"Румъния се разграничила от съюзниците си... и не разрешила прелитането на самолети над нейна територия". Само българи безсрамно отидоха да "потушават" народа на Чехия, да седи у кошарата и да не шава и продължават да нямат срам до ден днешен!Или както каза Станишев: "Вината я поемаме само с мезетата".Нещастници и да се правите на ударени - нормалните хора ви виждат що за ла^на сте! Масата от носталгици-симпатизанти са най-виновни обаче, ТЕ ги крепят ТЕ помогнаха да ограбят страната и да я направят за срам!

11

Анонимен

преди 5 години

До VРТо тобре, че е НАТО, че да си заслужат заплатите като са решили да бъдат професионални войници. Иначе щяха да седят да поливат доматите.

10

Един от Северозапада

преди 5 години

Вуйчо ми, Бог да го прости, е бил в Чехословакия 68-***. Служил е в Момчилград, и оттам-по пътя, който е описан в статията.Много пъти съм го питал, какво са правили там, но мълчи-подписали са да не говорят по темата. Казвал ми е само, че е виждал как танк гази живи хора, че са им викали "червени ботуши" , "вървете си в София", а в селото, дето са били, са отровили водата на кладенеца, от който трябвало да пият.

9

Анонимен

преди 5 години

До 14и като говорим за психично болни ей го и лидера им :)

8

преди 5 години

Човекът пита, но никой тук не му отговаря "...то какво са в наши дни нашите военни, участващи в мисии на НАТО в Ирак или Афганистан?". Кофти въпрос , нали?

7

АПОКАЛИПСИСА

преди 5 години

беше предотвратен Пражки Майдан ........

6

ss

преди 5 години

Жалкото е не че след толкова години *** смятат, че не са били агресори, а фактът, че усилено се пробва да се реабилитира нещо жалко, нещо гнусно с произход масква...

5

Анонимен

преди 5 години

Кажи му русофил и не го обиждай повече. Долна пастмина.

4

Анонимен

преди 5 години

О не изобщо не беше агресия :)))) беше мир по руски.

3

Анонимен

преди 5 години

"Родни военни"... Той комуниста родина няма.

2

Верно с оригинала!

преди 5 години

Що чехи и Чехкини се препичаха по Черноморието ни по бай Татово време - ем знаеха че той им е изпратил нашите с Калашниците - още помня Марцела и Дана от Китен...

1

Анонимен

преди 5 години

Българският комунист, вари го печи го той си лъже, лъже, лъже... си мисли че лъжа повтопрена 100 пъти се превръща в истина. Но не би.