11

Анонимен

преди 6 години

До 11 АнонименХе, хе , хе , от рано сутрин сте се дрогирал , така модерно ...

10

OTOMAN LEGACY

преди 6 години

..ARABITE I EVREITE...MRAZENI..PRESLESVANI! NE 17 F35...1999 F35 NYAMA DA IM POMOGNAT

9

Анонимен

преди 6 години

В същото време, на военната изложба "Армия 2017" в Москва десет държави са подали заявки за да купят руски ПВО системи - С-300 и С-400.Преди това Турция - съществен член на нато поръча C-400, докато нашите *** тука си изхвърлиха нашите оръжия, щото не били "по стандартите на НАТО", а Китай и Индия закупиха огромни количества С-400.Всичките тези държави купуват руските системи, за да не виждат самолетите в небето си, нали? Готвят се да стрелят това сакато нещо в небето, като ловец патици.

8

Анонимен

преди 6 години

Хаха...ее..руските *** от сутринта във форума.

7

Анонимен

преди 6 години

Сега чета новините водолази на вмс Сащ са намерили девет тела на моряците дето се бльнало корабчето ! Краварска му работа

6

Анонимен

преди 6 години

Като го блъсне филипински танкер, целия краварски самолетоносач става невидим.

5

Анонимен

преди 6 години

Вицът на годината:"Израел си купи 17 мощни US изтребителя F-35Те са незабележими от системите за ПРО и руските С-300"Поредния пропаганден бълвоч от западната пропаганда...Какво им е мощното? Това е тромав самолет, със слаби бойни възможности, пълен със заводски дефекти, а цената му е като купчина злато с теглото на самолета. С две думи - пълен провал, но го набутват на васалите - няма не искам, няма недей!Купили са си въздушни мишени. ФактИ кой ви светна, че е "невидим" за руските С-300?!

4

Анонимен

преди 6 години

"Те са незабележими от системите за ПРО и руските С-300" - хахахахахахахах. Това ми напомня за една от историите за Чоко и Боко с невидимин -а - "Ама аз не знаех, че си невидим"" :D :D :D :D :D

3

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

2

Анонимен

преди 6 години

Прихващат, ама ....я спин, я хепатит. За прЕхващане и дума да не става.

1

майорски

преди 6 години

Иран си купи С-400 ...за 10 пъти по малко пари ....който прихващат Ф-35...Изтребителите Ф-35 са атакуващо средство ...Израел възнамерява да напада някой или ?? С-400 са защитно средство .....Тук си личи кой какво планира за в бъдеще !!