25

СатаНАТО™

преди 6 години

Малката подробност е, че самолетите на САЩ летят не на запад, а на юг от Ефрат.Все пак тази река и завива на някои места.На запад не летят не от вчера, а от няколко месеца този район е под контрола на турците и руснаците. Но на юг ще летят още дълго.

24

Анонимен

преди 6 години

Значи с определянето на сфери на влияние, започва пак с двуполюсният свят. А България по подразбиране се явява в сферата на Русия.

23

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМне, няма как да припарят дори до минималния обхват на С400, нищо няма да им се случи, а и се местят винаги след стрелба. Сори.

22

Анонимен

преди 6 години

По всички международни закони Русия като влезе в Украйна също е агресор. Говори двустранно , не едностранно. Второ когато има гражданска война международните закони остават на втора линия ...Всяка от страните има право да вика съюзници. Сирия има държавна хунта и опозиция от народа и избягали от диктатора.Сложно е да се каже КОЙ е агресор.

21

хааа

преди 6 години

До ВасилевПросто не знам откъде измисляш подобни глупости,дано не си вярваш.

20

цирк

преди 6 години

До до 10Русия е официално поканена от Сирийското правителство гл.пако чети като не знаеш.

19

до.17

преди 6 години

Ще летят накъдето си искат американците, ама ще падат, където каже С-400.

18

1

преди 6 години

От една страна щатите нищо няма да спечелят дори и да изхвърлят руснаците от Сирия според мен. Самото услие е изключително скъпо и безмислено. От друга срана политиката на САЩ е международна и те не могат да оставят какъвто и да е конфликт без да се намесят. . Като цяло добро решение. Т.е. ния няма да бъркаме във вашата паница и вие няма да бъркате в нашата !

17

ужас

преди 6 години

По всички международни законни когато не поканена държава САЩ навлезе на чужда територия в случая Сирия се нарича агресия и война!?явно света се е побъркал и толерира една страна агресор и терорист....

16

до 10

преди 6 години

А какво изобщо прави САЩ на Сирийска територия? абе ушанко а чий го търси джуджето в сирия а *** ще кажеш ли.или от сибирския студ мозъчните ти клетки са станали на квас

15

Анонимен

преди 6 години

Абе едно соршидче вчера на вярваше, че Мерцедес ще строят завод в Русия. Я да напише в Гугъл "Mercedes Russia" и да види водещите новини :D

14

А бе

преди 6 години

Ще се уталожи работата-на белите хора не им се умира заради ***.н.г.а.лите!Обаче войната си е война-всеки си има цели и те трябва да бъдат постигнати по някакъв начин.Значи ще се търсят нови решения.Естествено,американците имат по-голям избор,но и руснаците са изобретателни.

13

Анонимен

преди 6 години

Самолетите на САЩ ще си летят където си поискат.В момента обсъждате мокрите сънища на един кремълски служител.

12

матрос от Курск

преди 6 години

Стоя си в лодката пия си водката ,сложих си ушанките ,за да стресна янките !Ако искате янки компреса ,аз ще ви направя - со мангеса !

11

пущиняк

преди 6 години

До до 4,Не лъжи човека ей! Вчера в руските медии се появи новина, че С-400 е паднал в близост до неголям сибирски град! Пилота е катапултирал и за щастие е жив и здрав!

10

Анонимен

преди 6 години

Американците останаха без верни "приятели" да им служат за пушечно месо. Само няколко техни васални държави с "нежни" и боязливи управляващи и бедуините от С.Арабия.

9

те

преди 6 години

До защоПази терористите и убийците.

8

защо

преди 6 години

А какво изобщо прави САЩ на Сирийска територия?

7

смешници

преди 6 години

" Стреснали американците " !А баренцово море е на САЩ ,там се потапят руски подводници !

6

до 4

преди 6 години

Моля ти се, смени верото с нещо по-нормално! С-400 е ПВО комплекс, а не самолет.А там където ги има, няма американска демокрация. Факт!