14

Анонимен

преди 7 години

Важното е, че имаме магистрали, които се задръстват по празниците.

13

аз

преди 7 години

До ЦК на ЛибераститеЕх, колко е лоша тази демокрация?! Налага високи здравни норми (като, например, за количеството уран в питейната вода), посочва ни, че имаме над 30% съграждани в мизерия, и т.н. Все лоши неща! Друго щеше да си е да си беше като при Тошо: да не се налага да се обяснява за ядрен взрив и радиоактивен облак, нали?!

12

Анонимен

преди 7 години

Овце, докога ще търпите България на две скорости?

11

Циник до 6

преди 7 години

Ъхъ...държавата активно работи за "намаляване на мизерстващите" - пенсионерите измират....болните и те...а другите - биват прогонени!Така или иначе - намаляват!

10

Анонимен

преди 7 години

Ами те са реално толкова , другите са в чужбина само за избори най вече за фалшификаций сме 7.6 мил?????????

9

да бе да

преди 7 години

Глупости! Лъжат най-нагло, много добре си живеем! Дайте да видим на кого още да пратим някой леФ, има нуждаещи се страни много!

8

Dani

преди 7 години

Имам висше-магистър и работя в държавна институция. Заплатата ми е 900 лв. Наема ми е 450; ток+парно+вода+телефон+транспорт+интернет+стълбище= около 300 лв. Детето ми през седмица е болно и съответно му трябват лекарства. До тук 750 лв. Остават 150 лв. За кое по напред-храна, дрехи, почивки, козметика, подаръци?????? Нямам кола, не мога да си позволя жилище, абсолютно нищооооо. А ако имам 2 деца???? Бащата и той взима 900 лв., и добре, че е той, иначе ще умрем от глад.????????????????????????

7

смЕх

преди 7 години

Това не може да е вЕрно питайте дупетатите хеле пък тиквата според него, ако си спомняте миналата година сме се скъсали от екскурзии в чужбина

6

аз

преди 7 години

Какво да напиша?! Най-страшния процент е на работещите мизерстващи! 30% от работещите българи получават мизерна заплата! ОчевАдно държавата трябва да вдигне драстично минималната заплата! Това, освен другото, ще намали и процента на мизерстващи деца! А, като по-късен резултат, ще намали и мизерстващите пенсионери!

5

маке

преди 7 години

Не е лъжа и я съм беден овчар повеке от 5 кила вино и 2-3 кила ракия барабар с печен бут или ягнешко чеверме не мое си позволим е има и некви треволяци жената им вика зеленчуци ама не съм им фен

4

Циник до 3

преди 7 години

Аз също...добре си направил!:-)

3

до 2 Циник

преди 7 години

Аз тръгнах отдавна.......

2

Циник

преди 7 години

2.5 милиона - останалите си тръгнаха!

1

ЦК на Либерастите

преди 7 години

Важното е да е демокрация и либералните скъпоценности да са за всеки!