20

къти

преди 8 години

До АнонименЛичи , че си с него ! Толкова си смел , че те е страх да си сложиш профила , а пишеш като анонимник !Типичен Бай Ганьовски синдром!

19

Анонимен

преди 8 години

По принцип, ако един адвокат хване мотиовите на БХК то тези мотиво няма да издържат в съда. Това е просто блъфиране, опит за сплашване. Мотивите на БХК са съмнителни и се градят изцяло на думите на самият Динко. Ако самият Динко се откаже от това, което е казал по отношение на своите действия и думи, то обвинението увисва. В крайна сметка обаче на БХК не може да се прости подигравката към България.

18

не ми е до смЕх

преди 8 години

Още едно доказателство ,че у нас българите ,ако защитим себе си и родината сме винаги виновни. Това да си по-тъмен "швед", *** или куче винаги си с по-вече права просто българите винаги сме длъжни за нещо си.

17

Анонимен

преди 8 години

До реалист 11бивате да изместваш темата а за разликата трябва да ти кажа огромна е ако не можеш да я видиш съществуването ти е безсмислено

16

антиседераст

преди 8 години

До реалистЗнаеш ли реално как ще се видоизменят задните ти части след нашата среща ?

15

До 1

преди 8 години

И каква е връзката, умнико? Защо не отидеш малко на психотерапия?

14

Анонимен

преди 8 години

Защо ги задържа, трябваше да ги оставиш да те набият и ограбят. После да идат и да иЗнасилят някоя жена в Кьолн хайде отговори защо задържа незаконите нарушители нарушаващи суверенитета на една европейска държава.

13

Забрана на БХК

преди 8 години

БХК е незаконна организация. Не е законно прокуратурата да образува производство по искане на незаконна криминална организация. Първо прокуратурата да разследва БХК. Как и кой го е регистрирал в България, при положение, че е забранено съществуването му от съд във Виена и председателят му лежи в австрийски затвор за криминиални престъпления. Член на борда на този забранен и криминален Хелзински комитет е Красимир Кънев, веднага укрил се в България и създал метастазата БХК.

12

Сандо

преди 8 години

понеже аз говоря перфектен английски и един ит техните също разбира английски ...лягай с лице по земя или един ще умре.... мнооо кефи Динко!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Демокрацията значи адвокатщина. Ако влезете в сайта на БХК и ще видите как са формулирани обвиненията към Динко. В една адвокатска форма. Адвокатщината не значи справедливост, даже не значи спазване на закона, колкото и парадоксално да звучи. Адвокатщината значи в съда да победи този, който по-добре формулира от правова гледна точка тезите си.Затова убийци ги пускат условно, а оникновени хора, страдат за това, че са казали само нещо.Тези от БХК са си едни прости адвокати.Те не са правозащитници.

10

реалист

преди 8 години

Каква е разликата между етническо прочистване на Босна от паравоенни формирования и наш Динко гонещ сам стотици бежанци. Никаква. И едни и другите смята ,че защитават святата ни вяра, недоволни са, че не само не ги награждават ,ами даже и ги съдят. Само си представете този Динко---в Босна по време на войната----има ли някой който се съмнява, че щеше да раздава правосъдия..като ГОСПОД? Бием се юнашки, дори и момичета още като ученици, продължаваме като шофьори по пътищата и стигаме до Динко!

9

lp

преди 8 години

До АнонименКогато и да закрият БХК, все ще е късно!

8

Анонимен

преди 8 години

айдее момиченца къде сте мутрата иска помощ помагайтеее

7

Анонимен

преди 8 години

Да подкрепим Динко.Трябва ли да се случи и у нас трагедия като в Брюксел за да се събудим и защитим патриотите си,които и без това на пръсти се броят.

6

Анонимен

преди 8 години

Кога ще закрият този комитет от бездарници и ***

5

Анонимен

преди 8 години

Долу ръцете от Динко бе ***, този човек е герой !

4

Анонимен

преди 8 години

Я марш, Рамбо доморасъл!

3

Анонимен

преди 8 години

Радикализирал се е човекът.Не е добре тая работа.

2

Анонимен

преди 8 години

Кажете ми къде се намира сградата на БХК в София.

1

Анонимен

преди 8 години

С теб сме Динко! Идваме от София!