15

Анонимен

преди 8 години

А така *** Народе , протестирай за глупости а че заплатата ти е мизерна и децата ти няма какво да ядат майната му, важното е Бойко Борисов да е на власт и да ни пуска *** лафчета и ние да му се радваме колко е оригинален!

14

Анонимен

преди 8 години

Нема протест - Бойко свърши парите.

13

Анонимен

преди 8 години

Хахахах, щом *** пак вият на умряло, значи избора е абсолютно правилен :-)))))))))))))))) Няма по-хубава гледка от това да гледаш как сороски *** беснее и се гър1и от яд :-))))))))))))))))

12

Анонимен

преди 8 години

V GEGATA ZA 10-15 LV. NE SI ZASLUGAVA DA ,,PROTESTIRASH",E AKO SI I MNOGO PROST --MOGE.

11

Анонимен

преди 8 години

Пак не сте разбрали Протеста не е срещу Мая ***, а срещу тези които я избраха. ОСТАВКА на НС

10

Няма пари

преди 8 години

Къв протест бе, няма кой да плаща. Тва да не е Бойко.

9

Анонимен

преди 8 години

Слагайте бирата в хладилника и дружно ще се забавляваме докато гледаме резила на протестна мрежа в преките влючвания по новините от 19 часа. хахаххахха реформатора костов хахаххахахаххаха сега ще видим още колко тъпунгера му се вързват на платените протести.

8

Кюстендилци

преди 8 години

Не я щеме и у Кюстендил,да си оди у Хасково при другия червен ***!!!!

7

Платена сган

преди 8 години

Гледай сега за какво протестират пак тия красавци?! Вместо да отидат и да свалят Борисов дето направи толкова поразии последните седмици , те тръгнали за някакъв си Омбудсман да протестират дето нищо не зависи от него!И пак са платени от Герб , за да изместят фокуса от пенсионната реформа и референдумите ! Хитър е Боко!

6

Анонимен

преди 8 години

ТОВА СА ТЕЗИ ОТ КРАВАРИЯ ЗА БУЛГАРИЯ. КЪДЕ СЕ БЯХТЕ СКРИЛИ БЕ ПЛЪХОВЕ КОГАТО УНИЩОЖАВАХА ЗАВОДИТЕ? КЪДЕ СЕ БЯХТЕ ЗАВРЯЛИ КОГАТО *** ОТ ДРАГАЛЕВЦИ УНИЩОЖАВАШЕ ДЪРЖАВАТА? А КЪДЕ БЯХТЕ КОГАТО ТИКВАТА ОТ БАНКЯ РАЗДАВАШЕ ВЕТЪРНИТЕ МЕЛНИЦИ И ФОТОВОЛТАИЦИТЕ НА НЕГОВИТЕ АВЕРЧЕТА? И КЪДЕ БЯХТЕ КОГАТО ВДИГАХА И ЩЕ ГО ВДИГНАТ ПАК ТОКА БЕ СЕЛЯНЧЕТА? НА МАЙКА ВИ У Ш.....А ЛИ СЕ БЯХТЕ НАВРЕ ЛИ??

5

до 9

преди 8 години

Протест ще има, но вече не дават по 20 лева, а по 10 и парче пица ако си по активен и минеш пред камерите с плакат които ще ти дадат и след това трябва да върнеш...

4

Анонимен

преди 8 години

протест ще има ли, че съседчето тука е безработен и иска да спечели 20 лв?

3

Анонимен

преди 8 години

И кво - ще се разходи народа час-два и после отива на бира. Каквито са ни избирателите, такива са ни и протестиращите и управляващите. Успех

2

Анонимен

преди 8 години

И аз не исках да е тя, но не смятам, че това е най-важната причини в последните дни, която да предизвика гнева на народа. Ами ГЕРБ-ДПС съюза срещу референдума, ами как си гласуваха *** правомощия на НСО. За мен това са даже по-важни причини да се вдигнем на масови протести.

1

Анонимен

преди 8 години

Така и не разбрахме дали Баракото и омбудс преброиха бюлетините от костинброд заедно с Цакото.