17

д-р Бенджамин Спок

преди 14 години

И аз обичам повече децата.Фатима е права.В чии ръце е съсредоточена държавната власт?

16

Amenhotep

преди 14 години

Кучетата са много по-достоен и полезен животински вид от ***! Кучето може да спаси живота на човек, може да му бъде приятел, може да защитава къщата му от врагове и диви животни, може и да води слепи хора. А, какво може ***? Да краде, да прибира социалните помощи, да изнасилва, да краде жица и да убива самотноживеещи, възрастни хора по особено жесток начин! Ако трябва да избирам между куче и ***, винаги ще избера кучето!

15

гого

преди 14 години

...няма пари старата, ама гледа една дузина *** в къщата си? Това е смешно...затова, кучета и стопанин в една клетка, който оцелее...това е положението...за какво му е на човека кръвнина, след като детенцето му го няма вече...

14

Анонимен

преди 14 години

На кучезащитните организации изобщо не им пука за кучетата.Те защитават парите си изкарвани за сметка на кучетата.

13

Веселин

преди 14 години

*** поне си напиши смешното име!И ако на 27 години е пуберска възраст ...супер още съм млад :)

12

!!!

преди 14 години

Не само собственичката ами и природозащитните организации които се занимават с правата на кучетата трябва да носят съдебна отговорност.Не са си свършили работата и само те са виновни-ако търсеха отговорност на всеки недобросъвестен собственик нещата нямаше да стигат до тук!Питам къде е тяхната работа със стопаните?Имат ли наказани стопани които не си гледат според закон дом.любимци?

11

Amenhotep

преди 14 години

Тия кучета трябва да ги позлатят а на лелката, отглеждала ги да и дадат медал! Все пак са изяли едно ***, което е щяло да порасне и да стане ***-крадец, който да обира, изнасилва и смазва черепите на самотно живеещи пенсионери!

10

Фатима

преди 14 години

Има хора, които обичат животните, но ние обичаме повече децата и затова ще попитам къде е бил кмета и защо не е изпълнявал служебните си задължения навреме, а е оставил всичко на самотек, не е ограничил развъждането на безстопанствените кучета и не е употребил законови средства за справяне с тази напаст и е допуснал поради НЕХАЙНА БЕЗОТГОВОРНОСТ смъртта на едно дете?

9

Анонимен

преди 14 години

лъскай пръчицата по често пуби- олеква...

8

Веселин

преди 14 години

Ако бях на местото на бащата до сега да съм изтрил от лицето на земята всички пумяри в селото ,а на собственичката бих и приложил методи от Мълчанието на агнетата ;)

7

Веселин

преди 14 години

Така ли дриши?Моли се властта некой ден да не дойде в ръцете на такива като мене защото тогава няма да има прошка за ***!

6

Анонимен

преди 14 години

до 3 Ти колко деца имаш? И ако ти кажат, че едното ще го изядат кучетата кое би си избрал?

5

Анонимен

преди 14 години

как да няма с какво да плати.Ще си продаде къщата и двора.А тя и без това трябва да прекара остатъка от живота си в затвора.А има и домове.Защо трябва да си живее в собствена къща в която да отлежда кучета убийци и да остави къщата наследство на децата си .В затвора трябва да работи и да плаща на пострадалите.НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА И СЕ РАЗМИНЕ С "ИЗВИНЯВАЙ ЧЕ ТЕ УБИХ"

4

Анонимен

преди 14 години

Веселинчо- изстисквай си акнето по редовно че те напъва отвътре и пишеш много глупости!

3

Анонимен

преди 14 години

да се хванем на бас че ще се намерят адвокати и за *** ,които ще докажат че точно това дете му е било най доброто и любимото от осемте.

2

Анонимен

преди 14 години

Да се хванем на бас, че ще се намерят адвокати, които ще защитават "собственичката", и ще са наети от т.нар. "природозащитни" организации, които милеят за "правата" на горките бездомни кучета. Същите адвокати ще успеят да докажат, че, именно четвъртото "безстопанствено" куче, е причинило фаталното ухапване , което е разкъсало гръкляна на детето. Естествено, на "собственичката" ще бъде наложена глоба, за това, че не спазва някой ламерски закон, а родителите на момиченцето ще си останат с мъката.

1

Веселин

преди 14 години

Тия МРЪСНИ смрадливи кучкари.Нахлуване с малак десантски калашник в смрадливия им коптор и на пълен откос куче-човек-куче-човек...докато остане само кайма!!!