10

АнонимеН

преди 3 години

ТЕМПЕРАТУРАТА НА МОРСКАТА ВОДА В МОМЕНТА Е 15 ГРАДУСА! НЯМА ЛЕТЕН СЕЗОН ВСЕ ОЩЕ!!!ЗА ОКРЪГ БУРГАС ЛЕТНИЯ СЕЗОН ЗАПОЧВА СЛЕД 20 МАЙЗА ОКРЪГ ВАРНА ЧАК СЛЕД 1 ЮНИ Е ПОДХОДЯЩО ВРЕМЕ ЗА ПЛАЖ!

9

Мдаааа

преди 3 години

Гледам телевизора и излиза следния репортаж:Провал в старта на туристическият сезон!Хотелиерите отчитат липса на интерес и резервациии по великденските празници!Искат спешни мерки от провителството(не е ясно точно кое правителство) за да може да напълним хотелите с туристи за сезона(кой сезон)!Седя и си мисля,тея на Марс ми живяха последната година или вземат наркотогици!

8

Мария

преди 3 години

Предвид обстоятелството ковид 19, закъсняхме с овладяването на вълната. При тези нива на смъртност , която е доста нелогична на фона на заразените вече три седмици , няма кой да дойде на море У нас . Бг хотелиера да си свери часовника и да направи офертите адекватни на доходите на българина .

7

Анонимен

преди 3 години

След опоскването на България от Борисов и неговата напаст, тук ще е като пустиня.

6

Анонимен

преди 3 години

Чудесно ! С любезното съдействие на разни градински зеленчуци...

5

Някой

преди 3 години

Може ли да се приеме закон ако фалира хотел направо да го събарят и да въстановят каквото е било преди него? За един приятел.

4

Анонимен

преди 3 години

Бате Бойко изгони руснаците, защото иска да ви доведе американци. Друго качество. Няма да ходят на Бахамите и Хаваите, ще дойдат на Синеморец и Слънчев Бряг. Голям геостратег е той. Но няма да е тази година, а ще видим кога.

3

Анонимен

преди 3 години

По принцип няма как да развиваш тиквономика 12 години и да очакваш различни резултати. За съжаление ще има масова съсипия в много сектори, ковид само ускори процесите.

2

Анонимен

преди 3 години

Путинските ботове вчера нацъкаха 600+ коментара под статията за руските туристи.

1

Анонимен

преди 3 години

Време беше да избяга туриста от България. Много се радвам.