20

Анонимен

преди 3 години

А тия,които рано я търсят,ги разкарват от болница в болница и накрая умират по стълбищата на последната.Айде стига си ни обвинявал,бе!Все ние сме виновни,а вие пример за цяла Европа.Засрамете се най-после!

19

Трала ла

преди 3 години

И как да отида да си направя снимка на Б.Д. като съм под карантина и нито 112 , РЗИ знаят каква е процедурата за да изляза навън. Викат "Изчакате, скоро ви изтича карантина" , ще чакам ама да не стане и за мен късно .

18

Анонимен

преди 3 години

Положението е сейбъл мейбъл. Комунистите са пуснали още 3 клона на *** фабриката си. Нямат време. Скоро ще паднат като круши от село Крушовица.:D Айдееееее.. пишете и бичетее минуси. Това ще ви остане. Вие сте айляк пром. Нищо не работите. Диванната армия - наздравеееееее!

17

Анонимен

преди 3 години

Борисов, Ангелов и НОЩ с майсторлък се справиха с кризата в цял свят ни дават за еталон.

16

Анонимен

преди 3 години

Ангелов, то ми ясно че искате "яко да се мре".Но поне с вашия другар-професор Мутафчийски не знаете ли че пневмонията е открита много отдавна като болест.Дали от тютюнопушене, дали от сегашния тотален стрес се предизвиква е ваша работа да разберете.Не си търсете сега причинител, защото преди 2020 година пак е имало пневмония.Елементарно тъ пи сте всички в НОЩ!

15

Смок

преди 3 години

....от Пампорово се били върнали с Ковид....Не съжалявам хора имащи да харчат по 200-300 лв на ден да ходят да се лъзгат на сняг. Някак си не изглеждат приемливо на фона на голяма част от населението, което в момента заради пандемията няма два лева за хляб в джоба си.

14

до 13

преди 3 години

А Тиквата да не би да носи маска? И защо отвори заведенията? За да ескалира заболеваемостта точно преди изборите и да уплашите хората, а такива калинки и суджуци като тебе плюс милиционерите и купените викинги да гласувате под строй. Няма да стане! На 4 ви измитаме!

13

Всичко започва...

преди 3 години

за съжаление често завършва заради Спешна помощ.За бъбречната ми криза ми казаха, да си наема Такси.Болките бяха...не е за приказване!За възрастен човек пък преди 3г. дойдоха след ~3 часа.Човека беше починал.И това в столицата.Затова богаташите наемат хеликоптер-линейка, при инсулт напр.Руснаците на Сл.бряг се обаждат в спешен център `Нептун`, накрая получават нещо като фактура...в Эвро цен.

12

Анонимен

преди 3 години

Колко от болните с двустранна пневмония са ваксинирани?

11

Анонимен

преди 3 години

Въпрос на дилетант към медиците във форума:При установена двустранна пневмония не се ли провежда лечение с широко действащи антибиотици?Вирусната пневмония не се ли лекува като бактериалната?И ако не, то по какъв друг начин?

10

Анонимен

преди 3 години

Нали вие ли от нощ казахте, че не бива да се ходи рано на лекар за да не се натоварват? Сага пък било късно, въобще положението е *** ми дой ми.

9

Анонимен

преди 3 години

Радев се провикна от Шипка на 3 март 2020г., че няма вирус. Това било вируса на страха и вируса на предателството. Тази година пак се провикна от Шипка. Радевистите не носят маски. Снощи на протеста пред БНТ имаше около 30 протестиращи. Нито един нямаше маска. Те не вярват във вируса. Гледах ги на живо в Посока при Росен Карпузов. След това тръгнаха да блокират Орлов мост и там един от протестиращите с кученце се метна на едно такси. Таксито го бутна. Полицаите се ометоха набързо.Има го качено.

8

Анонимен

преди 3 години

Затворете Пампорово и останаите ски центрове бе Алаброса. Петима приятели се върнаха от Пампорово с Ковид. В момента са в интензивното на кислород. Или викаш как да им затворим на мутретата печелившият бизнес бе. Да прав си на Мутрите бизнеса не се пипа та ако ще да измрат хиляди.

7

Анонимен

преди 3 години

Нали Мангъров им каза да пият чайче и супички? Чакали са да им мине първо с чайче.

6

Анонимен

преди 3 години

До борисов сее заразиА ония алкохолици на Орлов мост те какво сееха без маски цяло лято, благоухания и благодат?

5

Анонимен

преди 3 години

Никога Българин няма да поеме отговорност.Винаги другия му е виновен. На лекарите пациентите са им виновни, а на пациентите лекарите са им виновни. А на политиците всички са им виновни . А ние сме виновни ,че им даваме възможност да си прават каквото си искат.

4

Анонимен

преди 3 години

Сам се е ударил с чук по главата, само за да злепостави ваксината. Агент на Путин.

3

ПроСоТо

преди 3 години

ама тоя до кога ше го пробутват за "Звездата на коковида"?айде стига,че ПСИХЯСАХМЕ ТОТАЛНО ОТ БРЪЩОЛЕВИНИЦИТЕ МУ!!!!

2

Анонимен

преди 3 години

А жълтопаветните л умпени твърдяха, че вирус няма. Тали е, бе другари?

1

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е кражбите на Тулупа и Хунтата му на милиони евросредства да бъдат разследвани от международен независим орган.