13

Анонимен

преди 3 години

Като е толкова добра да си пуснат документите и покрият изискванията на ЕС и ще им я одобрят, сега разбрахте ли защо не я пускат за одобрение?

12

Анонимен

преди 3 години

Сутринта по радиото говори някакъв лекар ! - през цялото време мънка , заеква и непрекъснато си противоречеше.Ваксините вика са сигурни и надеждни и в следващото изречение казва , че докато не се ваксинират 70% от хората не можем да сме сигурни колко са ефикасни.И защо пък точно 70% ? - ами защото толкова трябва да си заминат май.

11

рашка_чибурашка

преди 3 години

Горещо Ви препоръчвам спутник, тази ваксина действа безпогрешно ... убива като вирусът, така и гостоприемника му и има 100% ефективност ... Осигурява спокойствие и Вечен живот ... !!!

10

Истината боли

преди 3 години

Русия първа създаде ваксина. В момента произвеждат две различни ваксини, скоро ще започнат и третата. Покриват целия спектър от населението - млади, стари, с болести и алергии. Умна и прагматична борба с вируса. Срам ме е, че тука е такава трагедия с тоя Ковид. Умираме като мухи, няма предпазни средства, лекари, само полудействащи ваксини и то в крайно ограничен брой за наши хора. Но като си слуга е така

9

Да

преди 3 години

Руските управници мислят за народа си.Те не го продават на чужди интереси.А ние сме управлявани от продажно котило което се възпроизвежда само вече 31 години.Последни сме по ваксинация и последни ще бъдем.Дори чрез трети страни купуваме и малкото ваксини които има за нас.Замислете се защо не се одобрява Астра Зенека, спутник и китайската в ЕС- Ами да се продава американския боклyк. Ясно и категорично ще чакаме да се напечелят Янките а след това нов щам нова ваксина и нов епизод на сагата Ковид.

8

Калеко Алеко

преди 3 години

Така е, друго си е като се ваксинираш със спутник, спокойствието ти е гарантирано ... Товарищ радев да не губи време и да достави необхидимите дози на тези от Бузлуджа и яз.Копринка, така ще се погрижи и за психичното здраве на русофилите и последователите си, че напоследък милите съвсем изтрещяха ... !!!

7

Анонимен

преди 3 години

Астра Зеника, която пише един човек по-долу има ефективност едва 60%. Австралия е на път да се откаже от нея, макар да са купили над 50млн. дози Руската се твърди, че е над 95% ефективна, но ЕС едва ли ще я одобрят, за да може да купуваме американските ГМО отпадъци

6

Анонимен

преди 3 години

Всичкото хубаво, ама няма внос, няма и регистрация в ИАЛ. Някому тук не му отърва.

5

Анонимен

преди 3 години

Мнение на човек живеещ в Русия трябва да се игнорира моментално.

4

Анонимен

преди 3 години

Единствената безопасна ваксина по класическа технология проверена от десетилетия опит. Астра зенека е подобна също. За днк ваксините докарани с камиони за кренвирши по добре да не говорим, те се ползват единствено за ваксинация на животни

3

Анонимен

преди 3 години

Завиждам им благородно на тия хора. Сега се реят свободно в космическото пространство....

2

АнонимеН

преди 3 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ДРАЗНИТЕ ХОРАТА!!!БЪЛГАРИТЕ МАСОВО НЯМА КАК ДА СЕ ВАКСИНИРАТ С ДРУГИ ВАКСИНИ ОСВЕН ПФРИЗЕР И БИОНГЕЙТСХВЪВ БЪЛГАРИЯ ИМА ПФРИЗЕР А ОСТАНАЛИТЕ СА САМО ЗА РЕКЛАМА ЩОТО И ДА ГИ ПОИСКАТЕ НЯМА ДА ГИ ПОЛУЧИТЕ!

1

Анонимен

преди 3 години

Ае стига вече , побъркахте народа