12

Анонимен

преди 6 години

Сигурността и енергийната независимост нямат цена.

11

Andreshko

преди 6 години

До #8 Да. Ще ги вземете от пенсионерите,но и ти ще станеш един ден пенсионер,ако доживееш до тогава. Години те се въртят толкова бързо,че няма да осетиш как си остарял. Не бързай да вземаш пари от там дето още не ти се полага. Ти не си изработил тези пари.

10

Анонимен

преди 6 години

Тоя "експерт" не разбира от въртене на пари, и какво като се изхарчат 1 милярд?? Важното е че ще се изхарчат в България, и тези пари ще генерират работни места и заплата на хората за десетилетия наред.

9

Andreshko

преди 6 години

Белене нека да струва 4 600 лева на човек,но после да си ги прихванем от тока,който ще произведе централата...

8

Анонимен

преди 6 години

10 милиарда за Белене са много пари (реално са де), но ми е чудно 16 милиарда заем не са ли и те много пари?

7

Да

преди 6 години

Да вземат парите от пенсионерите. Почти всеки пенсионер има спестени по 10-20 хил. и ги държи в буркани. И без това ги гвърлят през терасите. Поне една централа да построим.

6

the Ghost

преди 6 години

Като добавим и че всеки от нас заплати и по някоя хилядарка за "безплатното" саниране, умирам от яд

5

Анонимен

преди 6 години

Голяма работа!Важното е да подпомогнем братска Русия с едни 20 милиарда като начало.После ще плащаме за поддръжка на оборудването тройни цени, за уран тройни цени и така.Всичко както си му е реда.3 лешника в германския шоколад са проблем, но 4600 за братска Русия не са нищо.

4

Анонимен

преди 6 години

Комунистите да си върнат отрочетата от Омразния Капитализъм и те де плащат.Първи може да си дойде Рафаел,синчето на нинова.

3

Анонимен

преди 6 години

А защо избитата вече Козлодуй , не ни доставя тока на 3 ст? Тя е избита платена и печели милиарди ! Защо плащаме 18 ст за дневна енергия ? Защо от парите на Козлодуй Не се финансира Белене ? Защо ? Защо?

2

Баба Пена

преди 6 години

Да дойдат да им хвърля през балкона торбичка с 5 бона. Спестила съм ги от закуски ... хахахх нищо ке давам, и не могат да ме накарат да дам и 1 лев.

1

Простак

преди 6 години

Аз ги няма, ама бих ги дал, ако намеря от някъде. Вече по хиляда дадохме за реактора и площадката.