19

Анонимен

преди 6 години

Следва посещение на Путин в Египет с подписване на договор за нови руски бази на египетска територия. И посещение на Турция за координиране на общи стъпки в региона /Йерусалим/ и света.

18

Анонимен

преди 6 години

БравоРуските гейове най-осъзнатите гейове в светаРуските солдати убиват най-безболезнено в светаРуските войски се изтеглят най-тържествено в света

17

Анонимен

преди 6 години

GERGE SPRI IETETO TUPAN

16

Анонимен

преди 6 години

A USA ZA KYV CHEP OSTAVA DA PAZI DEMOKRACIQTA LI?

15

Герге Шопа

преди 6 години

До РуснакаТурция вече е по-могъща от Русия. Ердо е по-голям държавник от Путин. Освен това е Богобоязлив и искрен! Атеистите ме плашат повече от мюсюлманите защото не вярват в нищо значи са *** и социопати. Трябва да осигурим длужба навеки между двата братски народа живяли под една империя 5 века. От Русия и САЩ и Европа само лошъ сме видели!

14

Руснака

преди 6 години

Каква руска групировка господа журналисти? Това не е махленски събрани бродяги, които са отишли да въздават правосъдие. Иначе хубав повествователен увод и търсене на разнообразие в изказването.

13

зрител

преди 6 години

номера на Ислямска държава и ЦРУ не мина този път - Асад остава! Янки гоу хоум !!! баба Меркел напълни Европа със ***. тъпотия до шия САЩ са си добре имат пари за войни харчат ги насам натам и палаят пожари.

12

РоSSия

преди 6 години

До СЛАВА НА РУСИЯРуските *** избиха над 500 сирийски жени и деца, ако за това ги славиш, не си добре!

11

Анонимен

преди 6 години

Стойте, защото терористите ще запълнят оставения вакуум и после пак ще трябва да ги освобождавате.

10

Герге Шопа

преди 6 години

Ердо е голям ръководител! Ердо размаха пръст и на сащ и на русия. Бойко и Тайпи са приятели, България и Турция са във вечна дружба. България като малка страна трябва да се съобрази с реалностите - тясна и сърдечна дружба с Турция а не като гърците да им се зъбим и после какво? Ердо даде за пример Бойко Борисов и дружбата между двата народа. В

9

Пабло Ескобар

преди 6 години

Петата колона на Путин в България получава полюция всеки път, когато някой дописник си изсмуче от пръстите новина за ''руската мощ''. Обикновенни разбойници, които нямат една отверка като хората произведена, но обичат да убиват собствения си и чужди народи

8

ОСМАНЧО

преди 6 години

ПУТИН държи ЕРДОГАН на къса каишка. Ще танцува не руската мечка, ЕРДОГАН пред мечока

7

Анонимен

преди 6 години

Винаги, когато му видя суратя на др. Пътников се сещам за анимационния филм "Миньоните".

6

Анонимен

преди 6 години

Лъжливото джудже и преди година заяви, че се изтеглят. Ако носът му растеше с по един сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал колкото телевизионната кула в Останкино!

5

Анонимен

преди 6 години

Не само най- боеспособната но и най-добре въоръжена и обучена от САЩ терористична армия.

4

Анонимен

преди 6 години

Четете между редовете.Значителната част от руския контингент не означава целия контингент. Преди няколко месеца руснаците подписаха договор със Сирия за двете бази в Тартус и Хмеймим за постоянно ползване в следващите 49 години.Освен това има някои нерешени въпроси с ал кайда в Идлиб и Източна Гута.

3

Един от Северозапада

преди 6 години

До тук с митовете за руската военна политика.А Щатите-където влязат с армия-не излизат....

2

СКОРО И У НАС

преди 6 години

да прзнуваме ОСВОБОЖДЕНИЕТО от НАТО

1

СЛАВА НА РУСИЯ

преди 6 години

Руската армия спаси СИРИЯ от "демокрацията" по американски