16

Константин

преди 6 години

Нищо няма да стане, институции няма и няма да има. Записът не е доказателство пред съда. И как си седиш и идват някакви да те бият. Накрая да не станем като "Дивия запад", всеки да нарами един пищак и пуцай.

15

Св

преди 6 години

Според мен, ***.ите имат проблем. Много голям проблем им се заформя. До 5 години ще се крият като мишки, то се е почнало вече. Виждате ли вече да се обажда БХК? Като търсиха изнасилвача по морето - бяха поотупали махалата. Политическото говорене, малко или много поотвърза ръцете на полицаите и стават все по -смели. Думата '*** звучи смело в парламента Дори предвиждам престараване. Външнополитическата ситуация също го предсказва. Меркел си отива, а с това и тона на толерантността.

14

Джи

преди 6 години

Този път е хванато на камера, но десетки други случаи остават само на хартия в прашните чекмеджета, ако въобще бъдат регистрирани. Прекалено много права и свобода им се даде на тези пиявици. Време е това да спре.

13

nkavrakov

преди 6 години

Властта на ГЕРБ се крепи на ромските гласове и поради тази причина ромите са ухажвани от държавата.

12

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Македонскипроблем? да го решиме набръже, пoмак. поддържай опорните точки и се не изтегай накриво, че се прибираш от работа после и отиваш до магазина за хлеб.

11

Анонимен

преди 6 години

Дори не виждам смисъл от подобни статии вече. Нито да се пишат, нито да се коментират. От едно 50 години е този проблем и нито един управляващ не го разреши адекватно. Комунистите караха на образование и бой, нито едното сполучи, нито другото, на работа също грам не ги научиха. Демократите само лапат кинти по европрограми и отчитат дейност. Всеки знае къде е заровено кучето и че е на жълтите павета, ама резултат никакъв. Само статийки и форуми.

10

Циган-комунист

преди 6 години

До Един от Северозапада: А компетентните по всичко Нинова и Радев да си ги чул да вземет отношение по въпроса. Как ще вземат, като ще загубят 3/4 от платения си електорат.

9

Бай Х

преди 6 години

що махнахте клипа ....

8

Един от Северозапада

преди 6 години

До ВасилевБез послдното ти изречение-този път напълно съм съгласен с теб!

7

реалист

преди 6 години

Първа стъпка:Премахване на БХК.Втора стъпка:Много по-големи правомощия на полицайте.Трета стъпка:Трудови лагери(защото затворите са препълнени)

6

Анонимен

преди 6 години

Гледам "мерките" на Валери Симеонов срещу ромското насилие "работят" безотказно!

5

Не е важно

преди 6 години

Безумие

4

Един от Северозапада

преди 6 години

Да сте чули компетентния по всички въпроси Борисов да се изказва по този етнически въпрос или за назряващата у нас гражданска вонна поетнически причини?Няма и да чуете.Няма да обели и дума.Първо, защото не знае въобще какво да прави, вътрешно усеща, че етническите Българи са дискриминираните в случая, и второ-няма да рискува да загуби основния си елекгорат.Трето-няма да му разрешат на4алниците, а той като послушно пуделче никога не прави резки движения...

3

Анонимен

преди 6 години

Статията е написана така, сякаш ромите не са момчета. Това е жива пропаганда на междуетническите сблъсъци. Търси се именно изразяването на възмущението. Не се поддавайте, хора. Рано или късно, всеки ще си получи заслуженото.

2

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен3адски много си прав, анонимни друже. и ми се струва, че идва нов 10ти ноември, само че вместо да запалят архивата на вече бившия партиен дом, при новото събитие протестиращите ще затворят позитано с вериги и отгоре през капандурите ще наливат нафта докато се напълни, та чак тогава ще му драснат клечката. меренето на такова между наследниците на отряд чавдар и на бае тошо ятаците започва да е опасно за държавата.

1

Анонимен

преди 6 години

Четем новини за африка , как власта сформира отряди , с които да тероризира населението и ни се струва далечно. Ами и в БГ си го имаме, някой целенасочено подстрекава ромите да организират подобни сбивания и чака населението да отговори подобаващо и да потопят родината в размирици