12

Анонимен

преди 6 години

Бокич грам не мога да го понасям, но в случая е абсолютно прав. Знам поне две предприятия, които внасят украински работници, защото българи няма.И тук е тънкият момент - за какви заплати са свободните работни места, нали.

11

Анонимен

преди 6 години

Викаш, че в най-голямата европейска колония ги мързи да изкарват пари на припозналите се робовладелци? Нали всички са равни в ЕС. Защо заплатите по никакъв начин начин не кореспондират на цените, подобни на тези в ЕС, но за по-ниско качество стоки. Съюзът на работодателите ще започне да дава по 500лв заплати ли? Я дай да затворим още някой реактор, че да ви потупат по рамото в Европа. Нали уреди 160 милиона за мигранти - ето ти работници, да тичат по поляните с филия намазана с халал мас.

10

Анонимен

преди 6 години

От всички заводи - Сензата , Шнайдер , Либхер --- Костал дават най-малките заплати..

9

Анонимен

преди 6 години

Костал дават 560лв. основна заплата , ако не си взимал болнични още 40-50 бонус..Никой не ще да работи , не могат да намерят работници .. работниците са само над 50години..

8

Boko bo

преди 6 години

Сит на гладен не вярва. Или феноменът "работещ беден". Тоя с милиардите дето ги има ли ще ми каже кво има и кво няма в България.Тоя живее на друга планета и нашите проблеми не са негови. Предател. Най-вредният премиер с В. Радославов в новата ни история. Христоматиен пример за национален предател

7

Панаьот

преди 6 години

Има безработица и тя е скритата.Т,е тези които са отпаднали от Бюрата по труда и не са намерили работа.Да не споменавам,в МВР какво има -работещи пенсионери на ръководни длъжности с общ доход от около 2500 лв

6

Анонимен

преди 6 години

Абе Бокич, събуди се. Работа може и да намериш, ама заплатата не бива, ....а да забравих КПД - ми е малко.

5

Анонимен

преди 6 години

Тоя пак живее в паралелна вселена! :)) Да ходи в Монтанско и Видинско да види имали безработица, няма ли.

4

Анонимен

преди 6 години

Демагог!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Прав е Премиера, но пък и алтавите дето бъхтят за по 460 лв. свършиха. Дай на бизнеса да гепне някой човечец и за тези пари да му скъса дупето от експлоатация.

2

Анонимен

преди 6 години

А Станишев щеше да открива 240 000 нови работни места. Накрая пак се окака, нали! Остана му само замъка в Швейцария да си живурка.

1

Гошу

преди 6 години

Бокич, дай някой пост за министър, не съм мързелив. Бачка ми се като луд :)))