24

а ние останалите

преди 6 години

Какво да правим?На протест за това ченгетата най накрая да почнат да си вършат работатаЧе както се трудят и тази им е много.Заплата се плаща за свършена работа, не за това че си отишъл на работа или за това че ти трябват пари.Много сте нагли това полицаите. Къде са резултатите от досегашната ви работа че искате още пари?

23

НОВ ПРОЧИТ

преди 6 години

"Нови кадри и по-високи заплати" го разбирам така-СТАРИТЕ КАДРИ- В ПЕНСИЯ, ДА ИДВАТ НОВИ! АМА НОВИ!

22

Анонимен

преди 6 години

Ивчо, значи като ме спре някой катаджия и ми каце " К'во прайм ся" и аз да изпитам огромно уважение към този служител на реда? Ивчо, що не вървиш на.....? А?

21

Анонимен

преди 6 години

Ушевите и сега вземат неоправдано много пари за да безделничат по цял денТясната им връзка с престъпността им докарва отлични доходи. Ще работят и без заплати.

20

Анонимен

преди 6 години

до 19 Келлеме изпростяло, какво мда си мърда българския полицай пръстта ако имам помощ, бре? Та той ме рекетира или се държи надменно сякаш е хванал оня за шлифера...вместо да помага на обществото. тъппак! Точно затова и народа ненавижда полицията си. Кое не разбра, бе?

19

777

преди 6 години

До ивчоКаквото повикало такова се обадило,уважаеми...пропастта между народа и полицията е огромна и защо ли?

18

England / Essex

преди 6 години

Всеки който е бил в Англия знае първо как изглеждат физически полицайте , второ какви обноски , интелект, чувство за хумор и морал имат и трето с каква бързина и ефективност действат. Типичния бг минцифай е чувал с картофи който гледа като теле и ти вика - "къф си ти е "

17

ивчо

преди 6 години

тук един смешен анонимник е написал, пи един кол в зад ника не искат ли. ........При такова отношение към полиция и армия по добре отивайте си заоазвайте ред при сюнетчията и си поръчвайте фесове. Като си мразитв армията и полцията ще цу нкате на Ердоганя аскера и заптиите. Чакай някой полицай да си мръдне пръста като гледа как го плюят, сякаш те деца семейства нямат и трябва ей така ангария да служат на държавата. А ББ за пореден път не схваща че финансовия му министър ще му изяде мандата.

16

Анонимен

преди 6 години

Ами има си лесно. Да увилнят 15% от персонала и на останалите да им вдигнат с 15% заплатите. От тия, дето остават на работа, ще се иска повишаване на производителността на труда с 15%.Който не работи по-ефективно - да се уволнява за несправяне...Такъв мениджмънт им трябва на тях. МВР не е социална институция - хранилка за лежащи и чакащи ранна пенсия. Няма лошо да искат по-високи заплати, но и те трябва да покажат по-добри резултати! Не може за същото или по-лошо да им плащаме повече.

15

83973

преди 6 години

Защо, извинете? Няма престъпление, което да не е подпомогнато от полицаи. Значи те си докарват тлъсти хонорари, при това необлагаеми. Първо да обезпечаат сигурността за живота и здравето на хората.

14

така

преди 6 години

До шматкаНяма лошо да се увеличават заплатите но не на всяка цена,всяко увеличение трябва да е свързано с жестоки реформи в полицията и според изпълнените задачи.

13

Катаджия

преди 6 години

А пък аз съм съгласен и за без заплата да ме държат на улицата с патрулката..

12

шматка

преди 6 години

ПенЦии увеличават- добреУчителски- добреДепутатски- не е добреСега и полицияОткъде пари.Бюджета не е само за заплати.Купували си консумативите?Че те една крушка за фар не купуват.Кой не е виждал патрулка с по един светещ фар

11

да

преди 6 години

До НадетоТочно в десетката.

10

БАБА КУНА

преди 6 години

НИКАКВИ ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ЗА КОРУМПИРАНИТЕ КУКИ! ПО-СКОРО ЗА 50 % ОТ ТЯХ СЪКРАЩЕНИЕ.

9

да ама не

преди 6 години

Да полицейския синдикат има опит в провалянето на реформите и закрилата на полицай бандити,те отвътре не искат промени и реформи а само искат пари!?

8

Анонимен

преди 6 години

Що бе, пазете си ги тези дето ви дават трохи хляб за цял месец. Стига сте мрънка ли пазете си свинете в парламента и богът слънце.

7

Анонимен

преди 6 години

Стражарите на Боко Тиквата пак надигнаха глава. Народът изнемогва, а тия се прибират на ден с по 2-3 бона в джоба от рекет. Пък и заплати искат. Безсрамници.

6

Анонимен

преди 6 години

Ловете хайдуци и събирайте качествено доказателства. Резултати трябват, за да има пари!

5

лудница

преди 6 години

15% тези луди ли са,народа сега едвам ги издържа,докато няма сериозни реформи и всеки да получава за свършена работа никакви пари.