19

Анонимен

преди 7 години

До Ха хаКолежките от заведението да дават показания в съдебната зала. Там е мястото за показания а не в "обективните новини" , които интерпретират всяко нещо, както им изнася и не им пука за хората.

18

Анонимен

преди 7 години

Не знам това момиче какво е търсело в къщата му, не ме и интересува. Смъртта на този индивид е трябвало да настъпи още след първото изнасилване.

17

До 10

преди 7 години

Това, че е откраднала оборота на заведението означава ли, че не е трябвало да се защити ако някой е искал да я изнасили? Големи сте моралисти всички в нета, бе. По-големи светци и от Папата, когато става въпрос за някой друг.И да ти напомня, че и ти не познаваш доказателствата по делото.

16

Анонимен

преди 7 години

За извергите - затвор, и даже смъртно наказание.За "жертвите", засега в кавички. Да не се окаже че няма синини, натъртвания, следи от борба, а само кръв на убития.

15

Капитализъм

преди 7 години

Как младо момиче ще бъде подмамено от грозен стар дебелак?Много лесно - активист на ГЕРБ предлага добре платена работа на бедно момиче.Тове е ежедневие - виж например "любовниците" на Слави. Дали са се влюбвали до полуда в този грозник? Навремето в учебниците имаше известна картина "Сватбата на полковника" - младо момиче плаче , докато дядо дърт пергишин засуква мустака.

14

втрещен

преди 7 години

Значи първо не пазиме децата от извергите в тая държава, после ги затваряме в затвора понеже сами се защитават.. иначе наркобосовете, избили десетки и малтретиращи стотици хора може да не бъдат арестувани и да се разхождат свободно?! ЩО ЗА УРОДЛИВА СИСТЕМА Е ТОВА БЕ?! Хора я се осъзнайте малко!

13

Анонимен

преди 7 години

До СократисОткога това което казват по новините почна да се приема за истина. Има съдебна зала и там се определя кой е виновен и кой не. Всички други изказвания са клевета. По новините търсят рейтинг и не им пука за нищо само и само да го постигнат.

12

Помнещ

преди 7 години

А помните ли Враца??? Сигурно много от лаещите тук са лаели и тогава.И сега ми е интересно какво мислят.Поднесена така , историята е отвратителна, но....всичко логично показва, че е НЕВЪЗМОЖНО да е била така

11

Анонимен

преди 7 години

И все пак: Как младо момиче ще бъде подмамено от грозен стар дебелак, още повече че този трябва да е всеизвестен в сравнително малък град като Стара Загора и освен това доколкото разбрах, двамата са живеели в един квартал. Ако е ходил често в заведението където Мария е била сервитьорка, трябва да й е бил много добре познат, още повече както знаем винаги има някои хора - колеги/приятели, които познават други хора - роднини/съседи/приятели и знаят всичко за всяка мутра или кифла

10

Анонимен

преди 7 години

До ГледащИ откъде си мислиш, че колежката и казва истината. Може да не е я харесва и да иска да и направи мръсно. Такива колеги и колеги нетрябва да ги дават по новините, защото има отмъстителни и са готови да очернят името на хората.

9

Lilyt

преди 7 години

Не очерняите момичето,то е младо и глупаво. Ако много жалите да Боньо канонизирайте го за светец мъченик,на който приживе нито една жена не дала доброволно.

8

Гледащ

преди 7 години

А бе на мен така ли ми се стори или снощи даваха по Новините интервю с колежка на отличничката, която каза, че е избягала с оборота на заведението.Не съдете прибързано...ще видим какво ла'но ще излезе

7

botev

преди 7 години

Много добре е сторило момичето,нека да я сложим министър на отбраната !

6

Анонимен

преди 7 години

Една *** по-малко.

5

Анонимен

преди 7 години

Ако осъдят момичето и на един ден затвор означава, че държавата върви към ислямизация и нищо добро не я чака.

4

Мислещ

преди 7 години

Мнооооого намирисва тая история.....

3

БХК

преди 7 години

Боньо Фаса го номинираме посмъртно за "човек на годината" - загинал геройски на поста си.

2

Христо

преди 7 години

Браво на момичето. Очевидно тя не е от безгръбначните животни разпространени у нас

1

въпроси има ли?

преди 7 години

На следващия ден Мария минала покрай дома му, видяла полиция и линейка, попитала един от униформените какво се е случило и чак тогава се сетила, че вчера са я изнасилили и че е убила насилника си?