10

сдг

преди 12 години

"Тройната коалиция злоупотребявала с харчовете"Въх ИЗНЕНАДА,тези ще ме съсипят от смях.Тази сметна палата чийй го държа три години???

9

Вятър работа

преди 12 години

Крадливците се плюят кой по-крадлив, некачествен политически матерЯл.

8

по време на криза

преди 12 години

триста пъти по- добре беше при тройната коалиция.бизнеса беше в подем.дребния и средния пълнеха хазната. пари и работа имаше за всеки. разбира се,че сметната палата обслужва интересите на герб.защо не публикува в условията на криза колко потрошиха правителството и лично министър председателя й,чието непрекъснато хвърчене до всяка точка в българия,надхвърля разходите на цялото предишно управление.и защо като ги хванаха по бели *** с бонусите,мутрата лъга,маза,пък не били бонуси,дмс,а баш крадене

7

BG

преди 12 години

Какво може да се очаква от комунисти и турци, освен да грабят ненавистната им България?

6

Анонимен

преди 12 години

Ще строят огромна джамия в Кърджали Огромна джамия за над 1500 души ще бъде построена в Кърджали. Тя ще има две минарета и ще се издига на възвишение над града, откъдето ще се вижда от всички посоки, съобщи БНР. Джамията ще бъде разположена на близо декар и половина и ще обслужва мюсюлманите от кварталите по левия бряг на Арда. Проектът е дарение на турски архитект, а парите за строежа се осигуряват от Дирекцията по вероизповеданията на Турция. Очаква се първата копка да бъде направена до края на април.

5

за №2

преди 12 години

Прочети новината поне и ще разбереш, че докладът е предаден на главният прокурор още преди 3 години. Чак сега сметнатата палата го публикуват!

4

дан

преди 12 години

колкото и да ги пишете, наглеците пари няма да върнат...от комунист пари лесно не се вземат, може само с куршум в челото

3

Анонимен

преди 12 години

ZASHTO PROKURATURATA NE SE ZADEISTVA ILI 67 NI UPRAVLQVAT KOMUNISTI ?

2

ха

преди 12 години

Интересно защо чак сега се заговаря за това?ГЕРБ издъхват с управленската си импотентност и почват да храчат по всеки и всичко.Пълни нещастници.

1

мнение

преди 12 години

А *** той наистина когато говори окръгля устничките.....сериозно ..