62

Анонимен

преди 10 месеца

Боце, нека да се разберем, вие с Ристо Ив., Киро Петков, Карадайъ, Йорданова и т.н. сте депутати в НС, а не премиер и министри от кабинета Денков.Тези неща да си ги решава Денков и министрите,а не вие,бившите премиери,намерили имунитет в парламента, пък се и смятате за съдници, понеже БГ била парламентарна държава! Всяка власт да си знае каква й е работата и докъде да се разпростира! Това,че ви махнаха от изп.власт,не означава,че пак ще командвате,вече от НС! Та ББ въобще не се отчиташе пред НС!

61

ЦвъкоМолитвата

преди 10 месеца

По времето,когато Асфалт паша все още не беше станал спец по асфалта и не получаваше пари за асфалтиране по европейски програми,тогава захлебваше чрез Клюна Правчавски за охрана на нефтената рафинерия в Бургас и от охраната на бензиностанциите на "Лукойл" в цяла България.След като евреете изритаха Клюна от директорското място,на асфалтовия бос му секнаха кинтите и обърна палачинката.Вече е срещу"Лукойл".Бил руски.

60

Дядката

преди 10 месеца

Бойко бил казал да намалят цената с 1 лв, а те отказали и сега ще им отмъщава! Типично мафиотско поведение на тая дребна душица Бойко Борисов!

59

Евгений Узунов

преди 10 месеца

Един от най - големите демагози!!Б.Б.

58

Радев е пътник

преди 10 месеца

Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.

57

Радев-матрьошка

преди 10 месеца

Радев е руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

56

Анонимен

преди 10 месеца

Откъде ги взе тези 2 млрд. щом никой не казва колко са изсмукали от българския народ,те тия милиарди сигурно са били до и по времето на Ваньо Танов,защото И.Костов и Ст.Софиянски подготвиха и дадоха на приватизация Нефтохима под марката Лукойл,що е било около 1998 г,а ГЕРБ-а застана от 2009 г,значи до или след туй време може да са били изсмукани тези пари от народа и по времето на ГЕРБА,но кой 1,2,3, а Танов се опита да не заобикалят митническия склад като смучат,но уви не успя да ги вкара в ред

55

Анонимен

преди 10 месеца

До 57 - Не само, *** се обрича, ами два месеца по-късно ще ги отворят пак, следващите.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя андрешко разчита, че хората нищо не помнят. Прави се на луд, но цял народ не можеш да излъжеш. И дълго време не можеш да го лъжеш. Идва момент, когато и тай- тъпият прогрежда и вижда, че няма как Биби да е построил 500 хил километра магистрали, както се изцепи.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Ами да отидем при Шел и да питаме, дало ше ни смъкнат с един лев? Но сериозно - Юахнете акциза и готово :)

52

В.

преди 10 месеца

Държавата винаги е била финансирана царски от Лукойл чрез акциз и ДДС от завишени цени на горивото. Сигурно е имало договор, те пък да могат да си изнасят печалбата. Фактически Държавата е деляла с Лукойл свръхпечалби. Ако затвори рафинерията, правителството се обрича!

51

Анонимен

преди 10 месеца

Докато В.Златев беше шеф на Лукойл и заедно играехте карти,а после чрез него закупи на любовницата си в Барселона палат и бутик,държавата не видя и лев данъци от тази фирма и беше ощетена със стотици милиони.Да не говорим пък за по-евтин бензин.А сега се правиш на голям демократ и родолюбец,щото така ти изнася.

50

Рамбо

преди 10 месеца

Ти не си зайко байко а един дърт лисугер.

49

Анонимен

преди 10 месеца

До 50 Това е международна конюнктура, не зависи нито от Бойко, нито от Радев. А ББ нанесе такива материални и морални щети на България, че се превърнахме в най- бедната и корумпирана държава в Европа. И вече няма оправия

48

Мен

преди 10 месеца

Важно е да не спира пералнята.

47

Бочко

преди 10 месеца

Няма такъв гьон сурат,този когато и да го утрепеш все си закъснял.

46

Анонимен

преди 10 месеца

Този дбл ли е? Този защо не си раздаде поне половината чекмедже?

45

радевщина в действие

преди 10 месеца

При лошият Бойко при цена от 120 долара за барел цената на бензин и дизел бяха под 2 лв !!! Днес е 79.11 Долара за барел, а цените на бензина и дизела след проруските служебни правителства на Фигуранта - всички я виждаме .

44

Анонимен

преди 10 месеца

Няма в българската политика по крадлива,по продажна,по нагла и по страхлива твар от тая мазна и покварена мутра .

43

В.

преди 10 месеца

Защо Държавният ТЕЦ2, Рудниците не направят сами Фотоволтаичен парк? Защо трябва да се разграбят терените и инфраструктурата от частни лица и фирми?