25

Анонимен

преди 1 година

Борбата вече е обратна , ДПС и герб , с/у ГлавниО !Той си призна : ДПС и ГЕРБ МЕ предадоха , а сега той е наред да ги предаде !Да не стане както със КТБ и Цв. Василев , ...никой политик или член на шайката , не иска да е жив .

24

Анонимен

преди 1 година

И още 1 година да заседават , ''РЕЗУЛТАТЪТ'' ще е все същият !!!

23

цитат от мрежата

преди 1 година

Значи след катарзиса у шестимата последва и контракатарзис? Като в белотаТази рязка повратливост на колективното мнение шестимата не говори ли за колективна зависимост и че някой им натиска копчето? Или пък за рязко колективно отрезвяване?В същото мнение много надъхани по второто искане, чак цяла нощ ще заседават...

22

Анонимен

преди 1 година

когато почнеш да искаш имунитети - нормално е да ти искат оставката

21

:)

преди 1 година

В колко часа е историческото изявление на каскета пред нацията :)

20

Анонимен

преди 1 година

Житие и страдание на грешния Иванчу Гешефтев! Ще му дължат душевните страдания тия душегубци от Висшия съвет на Сатаната (ВСС)

19

Никога

преди 1 година

...не съм очаквал Гешев да е толкова неубедителен! Казано честно, от ВСС разпънаха свидетелите му на кръст! Някакъв шофьор/Данчо/, му бил донесъл някакви ключове, пред цялото НСО и ВИП-летището, и то й въобще не се бил замислил кой го праща, и кой е писал писмото! Несериозна работа!

18

...

преди 1 година

Ицко, попитай Коце Копейката! Той е говорителят на Посолството!

17

Христо Христов

преди 1 година

А какво мислят в Посолството.

16

Вьзмутен

преди 1 година

Страшно е да се исправиш срещу мафията в бьлгарияЧест и почитания гн гешев от всеки един - обикновен бьлгаринНе се отказвайте от истината и справедливостта

15

Стругара Илчо

преди 1 година

*** той Гешака нали искаше да вади някакви документи и записи,които уличават властта със престъпния свят и много-много убийства? Защо от Правосъдието му забраняват да си отваря устата? Дори искат скоростно да го сменят с по-удобен,така да се каже със някой ,,по-наведен".Излиза че Българското Правосъдие е орган на Мафията.Или поне така Те сами се изкарват.

14

Анонимен

преди 1 година

Да си спомним с почит невинните жертви на 9-юнския фаситки преврат.

13

Казано честно,

преди 1 година

...Гешев беше жалък! Ту ги заплашваше едва ли не, ту говореше че им било оказвано натиск, ту им обясняваше, какви юристи били, и въобще не беше убедителен! Пак натякваше , че ще ходи в Брюксел да дава нови "доказателства" за "къща" в Барселона и "чекмеджета",което беше странно! Какво общо има Брюксел с български разследвания? Ако иска да си прави нов политически проект, това е нещо съвсем друго, но де не използва поста на Гл.Прокурор за това, а просто да си върши работата!

12

Тийн

преди 1 година

Аз 3 часа Не Бих Издържал, а тие по 13 часа - Явно Залога е Голям и Нареждането е от много Високо - Изненадан съм, че не са Изнесли някой на Носилка!

11

Анонимен

преди 1 година

Вече е сезиран КС за изтеклия мадат на ВСС че не може да взема Правни решения защото после ще паднат в съда . Отделно последна дума за махане на Гл прокурор е на Президента ..А думите на Баце : аз съм прос и вие сте прости -значи ще се разберем . А думите на Асен василев бедните да го d-u-x-a-t ? Той защо в момента е министър ???

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен,к.3 Не забравяйте: Преди да го свалят, Гешев ще изпрати Борисов там, дето му е мястото. Може би едно сбърка: нарече политиците и депутатите 'политически ***'. Те това си го знаят и не обичат други да ги наричат такива. Сега са станали изпълнители на заповедите на представители на велика държава. Пред тях ББ козирува и веднага започна да разтурва партията, на която до вчера беше лидер.

9

Анонимен

преди 1 година

То който ги е гледал вчера си е дал сметка за бг съдебната система. В случая съм на страната на Гешев, не защото е безгрешен, а защото тези срещу него са с изтекъл мандат и е очевидно, че в нечий частен и политически интерес искат махкането му за един израз, с който 99 процента от българите са съгласни.

8

Анонимен

преди 1 година

Тия са егати корумпираните типове.

7

Анонимен

преди 1 година

Боце , навремето ти създаде от един от възпитаниците на бившата милиционерска школа Симеоново гл.прокурор по сеой образ и подобие. Избра си го един пред хилядите бивши студенти на ЮФ на СУ ,уредихте с Цацаров САМО ЕДИН кандидат за гл.прокурор. Насъска го срещу Иванчева и Петрова, сетне срещу десетки олигарси,които не ти харесваха и накрая срещу президентството. Само в едно сбърка: ти,пожарникарят,тръгна срещу полицай. Дотук беше и сега ще си патиш...

6

Не само пиян

преди 1 година

Но и надрусан