66

баба мара

преди 1 година

плащал на този на онзи и сега бяга защо бяга дръж се като мъж *** в следствиетокажи каквото знаеш и какви си ги вършил и чакаи резултата те дубаи го направихакато заден двор сега въпросната любена ще го отнесе и момчето за всичко

65

Анонимен

преди 1 година

Пепо Еврото е решил да се спаси с бягство и пари, жена му да се спаси чрез прехвърляне на вината на него. Разбрали са се. Дал и е дял от парите да прави циркове по медиите.

64

Анонимен

преди 1 година

Богатите бягат на изток, бедните бягат на запад.

63

бг смешки 2

преди 1 година

народа му разграбиха държавата а той седи и гледа ! това ако е народ аз съм трамвай !

62

Със сигурност

преди 1 година

Скоро ще катастрофира карайки ролкови кънки, или ще се удави във ваната. Дано детето да е живо и здраво!

61

Анонимен

преди 1 година

Скоро чакаме и други при божков в дубай

60

Пепи-то

преди 1 година

Ако аз не изляза, кой, кой, кой бе кой?

59

Алекс

преди 1 година

Как се извежда дете без пълномощно от майка му? С пари.Ако не стане.С много пари.

58

Анонимен

преди 1 година

Цялата афера е подготвена отдавна за да заживеят с откраднатите пари в чюжбина необезпокоявани от никой щастливо. Затова и се разиграва театър.Явно че детето е изведено от бащата със съгласието на майката.Но"случая"Къро я разубеждава и е решила да обърне "монетата" за да си върне детето и да останат живи.Сега обаче след случая"Галев"и тука няма да има сигурност и ще спре да"пее"и всичко ще се замете но ще върнат парите.Сага за наивници.

57

пуйката на Холмс

преди 1 година

Айдя ся пълномощно от майката.Векове преди да изобретят копирните машини,дори преди печатарската преса да се появи на бял свят чрез Гутенберг,как са се пренасяли печати и подписи от документ на документ?С рохко варено яйце,като са сваляли ципата му след обелването и са го подсушавали.За по-големите печати яйца от щрауси,а аборигените в Америка са го правили и чрез картоф.

56

Анонимен

преди 1 година

Цялата афера е подготвена отдавна за да заживеят с откраднатите пари в чюжбина необезпокоявани от никой щастливо. Затова и се разиграва театър.Явно че детето е изведено от бащата със съгласието на майката.Но"случая"Къро я разубеждава и е решила да обърне "монетата" за да си върне детето и да останат живи.Сега обаче след случая"Галев"и тука няма да има сигурност и ще спре да " пеели всичко ще се замете и ще върнат парите.Сага за наивници.

55

Анонимен

преди 1 година

Цялата дандания ще се окаже буря в чаша вода и накрая ще излезе, че това е семейна сага и няма нищо вярно за пари,магистрати и семейството отново ще заживеещастливо за сметка на хилядите прекърше ни човешки съдби и милиони източени чрез измами от престъпници с имунитет и в трите власти организирани в престъпни групи.

54

SS

преди 1 година

Щом бившия шеф на столичното следствие е обявен за издирване и е успял да избяга зад граница ,представете си в каква държава живеем ? Още вярвате ли в Евроатлантическите ценности? И какво от това ,че Бг-я е в NATO и ЕС ? Тя прилича на Латиноамериканска държава ! Или Африканска !

53

Нас недогонят

преди 1 година

Пепи Еврото напуска с детето си без разрешение на друг родител, Ангел "брат Галев" идва и му издават смъртен акт без проблеми, а Урсула за Шенген ни гласи!

52

Някой към 64

преди 1 година

Това си е Шенген. То и западния Шенген не е по-различен всеки излиза и влиза свободно кой с дрога, кой с мигранти, кой каквото може да предложи. Търговия свободна и демократична.

51

Анонимен

преди 1 година

Всеки си влиза и излиза от територията, без никакви проблеми.

50

Някой към 59

преди 1 година

Абсолютен абсурд. Да се смееш ли да плачеш ли хахаха. Поне в България скука няма. Винаги някакъв екшън сълзи, смях, лудост, цирк, живот кот дойде както дойде бягат от тука влизат от там излизат, човека взе парите и избяга, лото тото, Мата Хари, стотинки, центове, копейки хвърчат линейки, мигранти по гори и паланки хахахаха

49

Бай Илийчо

преди 1 година

,,Димокрация" бря ! Пфуу! Законите важат за обикновенните ора ,за другите не !

48

Анонимен

преди 1 година

Евротата бягат към джамахириите, ислямистите бягат към Европа.

47

Някой към Дзивко

преди 1 година

От тука влизаш от там излизаш хахаха. Бойко да не е строил подземни магистрали. Представи си със Шенген хахаха