38

Само питам...

преди 1 година

А НЯКАКВИ ИМЕНА ..... ? И ако не е разпознала физиономията на човека ,КАК госпожа Евро е знаела че дошлия е прокурор... следовател... член на ВСС ... ? Мистерия някаква .... Да не би бившата да РЕЦИТИРА ЗАУЧЕН ГОТОВ ТЕКСТ ... за да направи сензация , но без да изпада в смущаващи покуратура, полиция и ВСС подробности ? Записи от охранителните камери, както се разбира - НЯМА . Някакви реални доказателства подкрепящи думите и - НЯМА. ЗНАЕ ТОЧНИТЕ ДАВАНИ СУМИ, ЗНАЕ ПРОФЕСИИТЕ... НЕ ПОЗНАВА ХОРАТА?

37

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Уж говорехте за т.н."турско робство"---а българия се оказа НАЙ-РАФИНИРАНАТА РУСКО-КОМУНИСТИЧЕСКА СТРАНА НА "ПРОСТИТУЦИЯТА"---ВЪВ ИКОНОМИЧЕСКО , ФИНАНСОВО И МОРАЛНО ОТНОШЕНИЕ--/защото това е основния морал на "соц-робите на труда".../ХОРА ----БЕЗ ИМОТ , ПАРИ , УМ , ПРОФЕСИЯ И ЦЕЛ В ЖИВОТА ----САМО ТОВА МОГАТ ,ДА ПРАВЯТ----СЕ ПРОДАВАТ , КАТО СВИ НЕ ЗА КЛАНЕ ЗА МЕСО....!

36

Анонимен

преди 1 година

Имаше читави хора, които идваха със своите причини.Дали??

35

СМЕХ...

преди 1 година

...СЕГА ШЕ ВИДИТЕ КОЛКО ФАКТИ ЩЕ ИЗСКОЧАТ ОТ КЪЩИЧКАТА НА ДЖУДЖЕТАТА----САРАФОВ ВЕЧЕ ГО ВИДЕХМЕ НА КЛИП , НО ИМА ОЩЕ ОТ ТИЯ "ПРАВНИ ПРОС ТИТУ ТКИ НА ТЕМИДА" НА ЗАПИС НА ТЕФТЕР И СНИМКИ...ХА,ХА,ХА...ТОЙ И ГЕШЕВ ИМА КВО ДА КАЖЕ ОЩЕ И НЕМА ДА МЪЛЧИ!...ЩЕ Е ГООООЛЕМ СЕИР !!!

34

Народе?!

преди 1 година

защо си била част от това толкова време и сега се сети??! купувачи на надежда сте. лай там и си продавай информацията, но знай че има Ботев и Левски

33

Анонимен

преди 1 година

Ангели небесни и светци няма за свидетели на престъпления. Съдът все чака Ангел небесен и Свети Петър от райските порти да им стане свидетел, за да осъдят някой престъпник от Ада. Свидетелите ще са от Ада. Българският съд има доказателства, за които съдът в САЩ само може да мечтае и вече да ги е прибрал всичките накуп.

32

Анонимен

преди 1 година

Проста, не проста, любена е Любена от бая народ, явно по време на любенето и бая тайни са и споделили.

31

Анонимен

преди 1 година

Браво, ценен свидетел. Да се разпита като свидетел. Велик момент в борбата с Мафията. Исторически момент. Всеки мафиот бърза да стане полезен за следствието, преди Мафията да го намери. Води ги страхът от Мафията, на която са служили, и желанието да кажат своята страна на историята.

30

Любена ,любена

преди 1 година

ама нещо ,,недолюбена" ми се види.Много мъст от черната и душичка.

29

ВИНАГИ ЩЕ СЕ ...

преди 1 година

..ДАВАТ ПАРИ ЗА НЕЩО--ПРОСТИТУЦИЯТА СИ Е ЗАНАЯТ ОТ ВЕКОВЕ---И НАЙ-СТАРИЯ..!

28

ВИНАГИ ЩЕ ИМА...

преди 1 година

...НЯКОЙ КОЙТО ДА ДАВА ПАРИ!!!ПО-- РАНО ГИ ДАВАХА ОТ ЦК/ БКП---ДНЕС Е ПУТИН ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ---ВЪПРОС НА ИНТЕРЕС И ЦЕЛ!

27

Анонимен

преди 1 година

До26 и така не е както я определи . На Запад проституцията е с закон . И е посочено на кое место може. Извън него е забранено. При нас може навсякъде от магистралите до магистратките

26

Анонимен

преди 1 година

До22. И какво от това. След някоя друга година ще и четат разказите. То и за Т. Живков се говореше , кои жени как ги урежда на работа. Особенно артистите от народния театър и военния театър.

25

дА СИ ГО КАЖЕМ

преди 1 година

Системата се казва КАПИТАЛИЗЪМ !

24

Анонимен

преди 1 година

Егати портаджийката...

23

Анонимен

преди 1 година

Аз трябва да съм извън "цяла" България

22

Анонимен

преди 1 година

Хора с "причини".

21

НАИСТИНА Е ЛЮБЕНА...

преди 1 година

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Й ГЛЕДА ПОРНОЗАПИСИТЕ В ИНТЕРНЕТ....ЗАРАДИ ТЕЗИ ЗАПИСИ ПЕТЬО ЕВРОТО Я Е РАЗКАРАЛ, И ТЯ СЕГА МУ ОТМЪЩАВА

20

Анонимен

преди 1 година

Цялата система е яко гнила, гражданското общество или е много слабо, или го няма. Представените в парламента са си все същите мафиоти. Не знам как ще я караме и къде ще стигнем.

19

Анонимен

преди 1 година

Аз като стар социалистически тарикат . Мога да говоря за елитните *** близки до политбюро. Борбата бе за власт в соца.Тогава парите и дваха след властта.