273

Анонимен

преди 1 година

ПОЛИТИЦИ и АНГЕЛИ........ЕДНИТЕ ПРИКАЗВАТ ЗА ДОБРО, ДРУГИТЕ ВЪРШАТ ДОБРО ! ИЗВОД : СЛУШАЙ СИ АНГЕЛИТЕ И ИМ .........НА ПОЛИТИЦИТЕ !

272

Анонимен

преди 1 година

DO 257. Всичко това беше едно ***. И СССР не ги искаше.

271

Анонимен

преди 1 година

До 276 . Тая опция може да я опиташ в Северна Корея , Русия

270

Анонимен

преди 1 година

До278 . Аз го знам с всичките му тарикатлъци . И понеже съм и учен човек тебе ще те набутам в машината на диктатурата , че да ти се стъжни живота. А това става само като съм във власта с д о н о с и до висешстоящите и с малко подкупче.

269

Анонимен

преди 1 година

До278 . В България са останали повече пенсионери и много добре знаят единовластието на Т. Живков / тоталитаризъм/ . И тези хора минаха през всички фази на една празна и репресивна идеология. Младите от вън в ЕС виждат по друг начин живота. Те няма да позволят единовластие и диктатура.

268

Анонимен

преди 1 година

Множеството си нямат и на идея какво е диктатура, ама аде да върви там...

267

Анонимен

преди 1 година

Не се коалирайте с герб ще потъните

266

Анонимен

преди 1 година

Диктатурата е привлекателна опция в сравнение с ПП.

265

Гражданин

преди 1 година

До Анонимен Красноречиво е, че сте анонимен, а и не предлагате нищо позитивно. Квалификациите ви ясно товорят за възпитанието ви. Повече от ясно е, че сте деструктивно настроен

264

Анонимен

преди 1 година

Всички други варианти са по-добри от вас, ПП -недоносчета.

263

Анонимен

преди 1 година

Само трупате лъжа върху лъжа, друго не можете. Всички вече разбраха какви сте. Избори!

262

Анонимен

преди 1 година

Умници, Радев ни го докарахте вие. Ако бяхме избрали професора, вместо този интригант, съвсем различна щеше да е България днес. Най-малкото заради това ти и Кики трябва да отстъпите назад, така че тези, които могат, да минимизират щетите от вашите действия. Иначе ще ви запомним като хората, които докараха диктатурата в България.

261

Анонимен

преди 1 година

Я не ни плаши. Искам такава диктатура като при Лукашенко-излизани до блясък улици, красиви сгради, паркове, зеленина, работа за всички, безплатно здравеопазване и образование, всичко се прави за човека. Тая ваша псевдодемокрация ми втръсна до дън душа.Такива като тоя "демократ" ни се изреждат вече 30 години. И какво?

260

ББ

преди 1 година

До Алексне може да ни управлява руски сатрап в разрез Конституцията на България...митрофанова!излизаме и запалваме президентството от четирите му крайща...и ще си постройм Ново...Българско,това целите с резидента...забравящи,че живеем в Глобален Свят!Призовавам САЩ и Свободният да ударят руският резидент...или ще видят нов сатрап запалващ Балканите!!!

259

ББ

преди 1 година

наложиха дори цензура на ББ...той назова Председателката на НС...пр.ст. къ.дж.лийска п.т.а!...и не бе скандал според митрофанова и резидента и???

258

ББ

преди 1 година

До Българиноксиморон е..изрожденец,руски ен.чар..да е Българин!евтин роб си!нищо скандално няма в "записите",няма дори ***,няма двойни данъчни за Божков,няма одобряване на убийства на жени и деца в Украйна,както при дпс-гроб-бсп,мероприятие на службите кгб-дс са руски роби/така убиха СДС и го завладяха/!евтина манипулация на която за пореден път се връзвате Българи!евтини ли сте? и магаре да вържа ще го изберат,да ви е познато?така работи КГБ..Света ни ще плати сметката заради..дипломатичност!

257

Българин

преди 1 година

Какъвто ще да е залогът - никога ппдб на власт. ГЕРБ, БСП, ДПС - всички изглеждат като невинни девици пред тези мошенници.

256

Алекс

преди 1 година

Най-добре е Президентът да управлява,докато се появи нов политически играч.Сегашните партии не могат да направят правителство,което да е по-добро от служебното.

255

Ахахах

преди 1 година

До сравняващия индустриалните производства - да си чувал за Китай, да си чувал за "насищане на пазара"? Да си чувал за "добавена стойност"???

254

Анонимен

преди 1 година

Ех, ако кандидат политиците прекарваха едно денонощие в Чистилището, преди да влязат за пръв път в Парламента... мнозина от тях щяха да си спестят... Пъкъла...