296

Анонимен

преди 1 година

ПОЛИТИЦИ и АНГЕЛИ........ЕДНИТЕ ПРИКАЗВАТ ЗА ДОБРО, ДРУГИТЕ ВЪРШАТ ДОБРО ! ИЗВОД : СЛУШАЙ СИ АНГЕЛИТЕ И ИМ .........НА ПОЛИТИЦИТЕ !

295

Мекере с мекере

преди 1 година

Този е продажник и мерзавец , като гологлавия !

294

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН ЯЗДИ МЕЧКА Да отглеждат мечки за износ бе: мерино мечки, саански мечки, астраганени мечки и смесени породи, хем дълговлакнести, хем на фитили. Например кръстоска между сибирски мечок и Дмитри Медведев. И ето как Путин ще вържи 4те края на издънения от войната бюджет. Инак руските войници в Украйна ще се предават в плен, за да напълнят томбака и да загладят косъма.

293

Бах ти и

преди 1 година

амбиции си имал бе маймун

292

,,

преди 1 година

Не искал да става министър,че кой те кани за министър бе фъфльо

291

Анонимен

преди 1 година

Радо Помадата е изтъргувал записа срещу това да не му повдигат обвинение за заплахи срещу депутат от Чалгарите, когато беше министър на спорта. Може и пари да е взел като бонус към това.

290

Анонимен

преди 1 година

Съгласуването на имената в служби с чужди посолства, заплашва националната сигурност. Няма такива договорки нито с ЕС, нито с НАТО."/////Само където, ако поставиш неподходящи хора на постовете за разузнаване и сигурност, или министри на отбраната и МВР,може да не получат достъп до класифицирана информация от страните членки на НАТО и ЕС.

289

хаха

преди 1 година

гешев е човек на бб според мене, как така ги преставят че не са хахахахахахаа тея всички играят в театъра в синхрон !!!

288

Анонимен

преди 1 година

Тоя мърляч какво иска да каже с този запис. Нормално си говорят хората, даже прекалено меко. Само гнусните копейки приветстват такива мърсотии, защото на това ги учат.

287

Анонимен

преди 1 година

Руди гела явно достатъчно е взел от записа за да се пенсионира.

286

Анонимен

преди 1 година

гнусно е това с-во -гнусно е и точка ! мутрееше на една Жена -щял да и праща" хора" -забравихте ли ? предаде Слави ,сега предаде и пп - гнусен е и на вид -нещо много Отвратително има .

285

Анонимен

преди 1 година

Браво за постъпката! Само така може да се излезе с чест и достойнство от днешната политическа система, където всичко е навързано като свински черва. Пожелавам топки на повече политици, да излезат точно така с чисто име и вдигната глава и накрая вътре да не остане никой, за да може спокойно да съборим сградата и да съградим нова.В противен случай ще се наложи да я съборим със свинете вътре :)

284

Анонимен

преди 1 година

Всички са еднакви. На всички събрания на местни структури на герб се сипят обещания за чистки на шефове. Нищо ново под слънцето. И гербаджии уволняват и чистят, ама не се записват. Та и ДПС и те на техни предизборни кампании са си казвали че ще сменят шефове/има си пуснати клипове с това в ютуб/

283

Основната грешка на

преди 1 година

До До Един Българинбеше, че не разкара всички от хранилката на Станишката и Доганя.

282

До Един Българин

преди 1 година

Не че ги защитавам, ама всяко ново правителство, което дойде на власт, сменя кадрите по високите постове, Борисов го направи преди повече от 10 години и всеки нов който дойде ще го направи, естествено публично не се говори затова

281

Анонимен

преди 1 година

Борисов я уреди цялата тая работа

280

Сата НАТО

преди 1 година

Борисов първо ги нае бас думи, като подхвърли - абе, държавата е важна, какво толкова, че някои избиратели щели да са недоволни! Двамата иддийота си замълчаха, вместо директно да го напсуват в ефир. И това беше първия симптом и основата на предателството. Оттам нататък беше ясно, че са приели Ту лупа за МЕНТОР и му подаряват гнилите си гов няни душици. И добре, че Радостин им разкри гнусната предателска същност. Но освен, че са покварени, са и тьпигьози, че не могат да си опазят комуникациите.

279

Един Българин

преди 1 година

До Един Българин пита Интересно кои са по-големите предатели: Тези, които осветляват или тези, които предават народа за правителство с мафията, против която уж се бореха. Друг е въпросът, че на последните не им е само това греха и все пак са по-приемливи от старата мафия, но само и единствено БЕЗ нея!

278

Един Българин пита

преди 1 година

Днес, защо обичате предатели?

277

Записи на конференци

преди 1 година

няма грамотни следглупаците. Гелесевич е усетил че соло политика може да одмоташ ако преди това добре си намотал.Образован ли е Да.Грамотен ли е?Да!Влезе ли им под ПъПъ-раската кожа?Да! азпертошини ли им паретната арматура? Да!Я да видом Косадъчният матреял има ли изявления с/е Мр Смаска? Не не и не! Ето кой му е пошеонал за сценария с видео конференцията.Останалото е да имаш син който има таблет и картите са дадени. Колко жидеоконферетни дискусии до сега радвайки се радостно Радостин е записал?